Αθλητικά Δήμος Τρίπολης Επικαιρότητα Ροή Ειδήσεων Τοπικά Νέα

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΠΑΚΙΩΝ από τον όμιλο τένις 

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΠΑΚΙΩΝ από τον όμιλο τένις 

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΠΑΚΙΩΝ από τον όμιλο τένις 

Ο Σύλλογος μας για 3η συνεχή χρονιά είναι θερμός υποστηρικτής της Δράσης ¨Συλλέγουμε πλαστικά καπάκια και προσφέρουμε αναπηρικά αμαξίδια¨.

Σας καλούμε λοιπόν και φέτος να ενισχύσετε τον όμορφο σκοπό μας και να στηρίξουμε όλοι μαζί οικογένειες που έχουν άτομα με αναπηρία και έχουν οικονομικές δυσκολίες, καθώς και άπορους συνανθρώπους μας. Η προσπάθεια είναι συλλογική και γίνεται από όλη την Ελλάδα, όπως Σχολεία, Δημόσιοι φορείς, Οργανισμοί, Σύλλογοι, Εκκλησίες, Ιδρύματα, Στρατιωτικές Μονάδες, Αστυνομικά τμήματα, Επιχειρήσεις και Ιδιώτες και τους ευχαριστούμε πολύ.

Με αυτή μας την κίνηση θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η προσπάθεια συνεχίζεται διότι τα αιτήματα για αμαξίδια είναι πάρα πολλά. Σας στέλνουμε ενημέρωση για την δράση του Συλλόγου μας και ευελπιστούμε και στην δική σας συμμετοχή.

Πιστοί στη δέσμευσή μας να στεκόμαστε δίπλα σε όλους όσους έχουν ανάγκη και αντιμετωπίζουν προβλήματα, πολλαπλασιάζουμε το καθήκον μας ώστε να είμαστε αφοσιωμένοι στον στόχο μας. Έτσι λοιπόν παρόλο τις δυσκολίες που περνούμε φέτος, με την αλλαγή που έχουμε πλέον στην καθημερινή μας ζωή και τα πράγματα που έχουν γίνει πιο περίπλοκα έχουμε ανάγκη να δώσουμε βοήθεια και αγάπη όλοι μαζί.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Σας περιμένουμε καθημερινά στις εγκαταστάσεις, όπου δραστηριοποιείται ο σύλλογός μας στο ΔΑΚ Τρίπολης Τέρμα Καλαβρύτων μέχρι και τις 22/7 από τις 17:00 έως τις 22:00 εκτός Σαββατοκύριακου. ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΠΑΚΙΩΝ από τον όμιλο τένις 

Related posts

ΤΡΙΠΟΛΗ: ΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ & ΦΥΣΙΚΟΥ

Arcadia Spot NG

Εκδηλώσεις για την 80η Επέτειο του Ολοκαυτώματος της Βλαχέρνας

Arcadia Spot NG

Επιτυχής ολοκλήρωση της επίσκεψης στο Farnese της Ιταλίας στο πλαίσιο του έργου PRO.GRE.S.S.

Arcadia Spot NG

Leave a Comment