Αθλητικά Αστέρας Τρίπολης Επικαιρότητα

Τα εισιτήρια του Αστέρα για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό

93 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για τα εισιτήρια του αγώνα Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τρίτη (05/12, 17:00) στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”.

Εισιτήρια για την 1η αγωνιστική ημέρα της 6ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson 2023-2024 με την ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΑΪΚΟΣ, θα διατίθενται στο StarStore από την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου έως και την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου κατά τις ώρες καταστημάτων.

Την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου, τα εκδοτήρια του γηπέδου “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” θα είναι ανοιχτά από τις 15:00 έως και την έναρξη του αγώνα.

Για αποφυγή καθυστέρησης κατά τον έλεγχο και την είσοδο στο γήπεδο προτείνεται η όσο το δυνατόν νωρίτερα προσέλευση στις θύρες του γηπέδου οι οποίες θα είναι ανοιχτές 2 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια εκδίδονται ονομαστικά, βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του κατόχου.

Κατά τον έλεγχο των εισιτηρίων στις εισόδους του γηπέδου από τα αρμόδια όργανα (αστυνομία, προσωπικό ασφαλείας), είναι απαραίτητη η ύπαρξη εγγράφου ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο).

Οι τιμές για όλες τις θύρες είναι:

10€ κανονικό, 5€ παιδικό (παιδιά με ημερομηνία γέννησης μετά από την 01/01/2008)

Ώρα ανοίγματος θυρών γηπέδου: 15:00.

Ώρα έναρξης αγώνα: 17:00.

Related posts

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗ: ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ: Συνεχίζουμε μαζί!

Arcadia Spot NG

Ο Ηλίας Μπατζώνης στον ΑΣΤΕΡΑ Β’

Arcadia Spot NG

Tέλος στα χάρτινα εισιτήρια στα ΜΜΜ

Arcadia Spot KP

Leave a Comment