Εκδηλώσεις Επικαιρότητα Περιφέρεια

Γιάννης Τρουπής για Φεστιβάλ Γαστρονομίας Πελοποννήσου στη Βυτίνα

Ο Γιάννης Τρουπής για Φεστιβάλ Γαστρονομίας Πελοποννήσου που πραγματοποιήθηκε στη Βυτίνα έκανε αναφορά σε θετικό βαθμό. Χαρακτηριστικά τόνισε πως οι συνέργειες φέρνουν πάντα θετικά αποτελέσματα.

Μια άκρως βιωματική και αυθεντική εμπειρία με τα τοπικά προϊόντα, τις παραδοσιακές συνταγές, τον πολιτισμό και την ιστορία έζησαν όσοι επισκέφθηκαν το Φεστιβάλ Γαστρονομίας Πελοποννήσου.


Πλήθος επισκεπτών παρακολούθησαν μαγειρικές επιδείξεις, απόλαυσαν τοπικά εδέσματα, μέλι και κρασί καθώς και βιωματικές δραστηριότητες για παιδιά υπό τους ήχους live μουσικής.


Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, Γιάννης Τρουπής, χαιρετίζοντας την εκδήλωση αναφέρθηκεστην αξία των συνεργασιών και τη σημασία της προβολής και ανάδειξης της αρκαδικής διατροφής εκφράζοντας παράλληλα συγχαρητήρια και ευχαριστίες στην άρτια διοργάνωση της Περιφέρειας. «Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, ως ένας από τους κύριους συνδιοργανωτές, θα συνεχίζει να στηρίζει δράσεις που συμβάλλουν στην αύξηση της εξωστρέφειας, δίνοντας έμφαση στη σύνδεσή τους με τη γαστρονομία -την οποία όπως γνωρίζετε με συνεχείς δράσεις στηρίζουμε – τον τουρισμό και την τοπική επιχειρηματικότητα εν γένει» τονίζει σε δήλωση του ο κ. Τρουπής.


Το Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο
Γορτυνίας, το Επιμελητήριο Αρκαδίας, τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ), με την
υποστήριξη της Ένωσης Ξενοδοχείων Αρκαδίας και του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου.

Related posts

«Danaon Cup- Lena Petraki» με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Arcadia Spot NG

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου άνοιξε την «Ομπρέλα Πρόληψης» για όλους

Arcadia Spot NG

Εορτασμός συστάσεως της Πρώτης Πελοποννησιακής Γερουσίας στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Καλτεζών

Arcadia Spot NG

Leave a Comment