Επικαιρότητα Τοπικά Νέα

Διαγωνισμός φωτογραφίας «Ο ορίζοντας του Μοριά μέσα από τα κτίσματα των ανθρώπων»

Διαγωνισμός φωτογραφίας «Ο ορίζοντας του Μοριά μέσα από τα κτίσματα των ανθρώπων»

Διαγωνισμός φωτογραφίας «Ο ορίζοντας του Μοριά μέσα από τα κτίσματα των ανθρώπων»

Δελτίο Τύπου

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα «Ο ορίζοντας του Μοριά μέσα από τα κτίσματα των ανθρώπων – Βυζαντινά και νεότερα μνημεία στην Πελοπόννησο»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λογκανίκου προσκαλεί τους φωτογράφους κάθε επιπέδου (επαγγελματίες ή μη) να συμμετέχουν στον ανοιχτό Φωτογραφικό Διαγωνισμό με θέμα: «Ο ορίζοντας του Μοριά μέσα από τα κτίσματα των ανθρώπων – Βυζαντινά και νεότερα μνημεία στην Πελοπόννησο».
Φωτογραφίστε βυζαντινά και νεότερα μνημεία της αρχιτεκτονικής μας κληρονομιάς από την Πελοπόννησο, εμβληματικά αξιοθέατα, από κάστρα και εκκλησίες, έως μύλους και γεφύρια, κτίρια των νεότερων χρόνων και μοναδικά οικήματα που ελκύουν το μάτι του καθημερινού περαστικού και του φωτογράφου.

Τα κτίρια αυτά, λειτουργικά ή ερειπωμένα, δεσπόζουν στον χώρο και τη φύση, γοητεύουν τον επισκέπτη και υποβάλλουν σε ένα φανταστικό ταξίδι περασμένων ιστοριών και θρύλων. Σκοπός του διαγωνισμού είναι η ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς και του αρχιτεκτονικού πλούτου του τόπου μας, καθώς επίσης η εκ νέου
προβολή σημαντικών τοποσημων μέσα από την ιδιαίτερη φωτογραφική ματιά κάθε συμμετέχοντα.
Επιλέξτε 1-3 φωτογραφίες, σε όσο καλύτερη ανάλυση (4MB και άνω) έγχρωμες ή ασπρόμαυρες και αποστείλετε αυτές στο e-mail: p.syl.log@gmail.com
Οι νικητές θα συμμετέχουν επώνυμα σε ομαδική Έκθεση Φωτογραφίας που θα παρουσιαστεί στο Δημοτικό Σχολείο Λογκανίκου, από 9 έως 19/8 2024.
Η συμμετοχή στον διαγωνισμό και την έκθεση είναι δωρεάν. Θα βραβευτούν 3 έργα συν 3 τιμής ένεκεν.
Προθεσμία υποβολής: 15/7/2024
Κριτική Επιτροπή: Αλέξανδρος Βούτσας – Διδάσκων στην Ανώτατη
Σχολή Καλών Τεχνών (ΑΣΚΤ) στο εργαστήριο της Φωτογραφίας,
Δημήτρης Γιανναράκος – επαγγελματίας φωτογράφος, Αλεξάνδρα

Μίχου – γραφίστας, Αντώνης Κρητικός – μουσικός, Μαργαρίτα
Περιβολιώτη – συνταξιούχος καθηγήτρια ΤΕΙ Αθήνας ΠΑΔΑ
Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση ανατρέχετε στο προφίλ και την σελίδα του Συλλόγου στο fb «Πολιτιστικος Συλλογος Λογκανικου» και στο www.loganikos.gr
Επικοινωνία: p.syl.log@gmail.com
Διοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Λογκανίκου Διαγωνισμός φωτογραφίας «Ο ορίζοντας του Μωριά μέσα από τα κτίσματα των ανθρώπων»

Related posts

Διαγωνισμός:”Τοπολατρεία” Φωτογραφίζοντας τον αγαπημένο σας τόπο

Arcadia Spot NG

Leave a Comment