Ελλάδα Επικαιρότητα

Διαμαρτυρία συγγενών πλημμυροπαθών στο Σύνταγμα

Διαμαρτυρία Πλημμυροπαθείς

Διαμαρτυρία συγγενών πλημμυροπαθών στο Σύνταγμα πραγματοποιήθηκε. Το πλήθος κρατούσε πανό που έγραφε “Πνίξατε τον κάμπο, θα σας πνίξει η οργή μας”.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το αίτηματ τους είναι εδώ και τώρα να ληφθούν τα αναγκαία μέτρα και με όλα τα διαθέσιμα μέτρα να απεγκλωβιστούν και να μεταφερθούν σε ασφαλές σημείο οι συγγενείς, οι φίλοι τους και οι δικοί τους άνθρωποι.

Στην ίδια ανακοίνωση εκφράζουν την αγανάκτηση τους για την όλη κατάσταση: «Το δράμα που ζούμε αυτές τις μέρες είναι ένα δράμα επαναλαμβανόμενο πότε με τον ΙΑΝΟ, πότε με τις πυρκαγιές, πότε με το σεισμό στη Λάρισα».

Οι ίδιοι δηλώνουν αποφασισμένοι να υπερασπιστούν τις ζωές τους και των δικών τους ανθρώπων «απέναντι σε κυβερνήσεις, Περιφερειακές και Δημοτικές Αρχές που θεωρούν κόστος τα μέτρα προστασίας της ζωής και της περιουσίας μας».

Ολόκληρη η ανακοίνωση των πλημμυροπαθών

Όλοι εμείς που υπογράφουμε το κείμενο, καταγόμαστε από τη Θεσσαλία και μένουμε στην Αθήνα, που είμαστε συγγενείς εγκλωβισμένων από τις περιοχές της Θεσσαλίας, που έχουμε υποστεί σοβαρές καταστροφές στις περιουσίες μας, που όλες αυτές τις μέρες ζούμε την αγωνία για τους δικούς μας ανθρώπους, υψώνουμε κραυγή διαμαρτυρίας. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ!

Αυτές τις μέρες ζούμε το δράμα των δικών μας ανθρώπων, φίλων και συγγενών που παραμένουν εγκλωβισμένοι για μέρες χωρίς πόσιμο νερό και τροφή, χωρίς ρεύμα και χωρίς τα αναγκαία φάρμακα για όσους νοσούν.

Ζουν κυριολεκτικά και προσπαθούν να επιβιώσουν μέσα στα λασπόνερα.

Το δράμα που ζούμε αυτές τις μέρες είναι ένα δράμα επαναλαμβανόμενο πότε με τον ΙΑΝΟ, πότε με τις πυρκαγιές, πότε με το σεισμό στη Λάρισα.

Οι ζωές οι δικές μας και των δικών μας ανθρώπων μετράνε! Θα τις υπερασπιστούμε απέναντι σε Κυβερνήσεις, Περιφερειακές και Δημοτικές Αρχές που θεωρούν κόστος τα μέτρα προστασίας της ζωής και της περιουσίας μας.

Εδώ και τώρα είναι ανάγκη να παρθούν όλα τα αναγκαία μέτρα και με όλα τα διαθέσιμα μέσα να απεγκλωβιστούν και να μεταφερθούν σε ασφαλές σημείο οι συγγενείς, οι φίλοι μας, οι δικοί μας άνθρωποι.

Ιδιαίτερη φροντίδα για τα παιδιά, τους γερόντους μας και όσους νοσούν. Να εξασφαλιστεί η στέγασή τους για όσο διάστημα χρειαστεί.

Να κόψουν το λαιμό τους και να αποζημιώσουν άμεσα στο 100% όλους τους πληγέντες για το σύνολο των καταστροφών.

Related posts

Ταυτοποιήθηκε ο 22χορνος Παλαιστίνιος που ύψωσε τη σημαία της χώρας του στο Σύνταγμα (vid)

Arcadia Spot GZ

Φον ντερ Λάιεν σε Μητσοτάκη: Θα δοθούν 2,2 δισ. ευρώ στην Ελλάδα – Η Ευρώπη είναι δίπλα σας

ArcadiaSpot Team

“Ο Τόπος μας Βόρεια Κυνουρία”: Προβληματισμοί και ερωτήματα σχετικά με τους κινδύνους πλημμύρας

ArcadiaSpot Team

Leave a Comment