Αστυνομικά Δήμος Τρίπολης Επικαιρότητα

Εξιχνίαση κλοπών στην Μεσσηνία και αποπειρών αυτών

οπκε

Εξιχνίαση κλοπών στην Μεσσηνία και αποπειρών αυτών πραγματοποιήθηκε ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας. Αυτό έγινε σε συνεργασία με τα Τμήματα Ασφάλειας Τρίπολης και Κορίνθου. Συγκεκριμένα η υπόθεση αφορούσε 7 περιπτώσεις κλοπώ και αποπείρων κλοπών σε Αρκαδία, Αττική, Κορινθία και Μεσσηνία.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορείται 28χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών, που περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, σε συνεργασία με αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφάλειας Τρίπολης και Κορίνθου, αξιοποιώντας κατάλληλα συνδυαστικά στοιχεία αλλά και αποτελέσματα φυσικών και τεχνικών μεθόδων, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από 21.10.2022 έως και την 3.11.2022, στην ευρύτερη περιοχή των Νομών Αρκαδίας, Αττικής, Κορινθίας και Μεσσηνίας, διέπραξαν -7- περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών.

Συγκεκριμένα, διέπραξαν:

  • 2 περιπτώσεις κλοπών σε επιχείρηση και κατάστημα, όπου αφαίρεσαν χρήματα.
  • 2 περιπτώσεις κλοπών κρατικών πινακίδων από οχήματα.
  • 1 περίπτωση κλοπής σε οικία, όπου αφαίρεσαν χρυσαφικά καθώς και όχημα.
  • 2 περιπτώσεις αποπειρών κλοπών σε καταστήματα ΕΛ.ΤΑ.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Related posts

Με λαμπρότητα η Τρίπολη λιτάνευσε τους Πολιούχους της

Arcadia Spot NG

Εκδηλώσεις για τον Ήρωα της Ειρήνης Γρηγόρη Λαμπράκη

Arcadia Spot NG

ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ- Τετάρτη 22/05/2024

Arcadia Spot NG

Leave a Comment