Ελλάδα Επικαιρότητα Ροή Ειδήσεων

Επιστολή Καρυστιανού στον πρωθυπουργό για τα Τέμπη

Επιστολή Καρυστιανού στον πρωθυπουργό για τα Τέμπη

Επιστολή Καρυστιανού στον πρωθυπουργό για τα Τέμπη

Η Μαρία Καρυστιανού κοινοποίησε ανοιχτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με δύο ερωτήματα για τα Τέμπη, η οποία κοινοποιήθηκε και στην. Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η μητέρα της της 19χρονης. Μάρθης Ψαροπούλου, ενός εκ των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, στην επιστολή της ζητάει από τον πρωθυπουργό να απαντήσει δημόσια στα εξής ερωτήματα: «Ποιοι οι λόγοι της παρέμβασης σας στο έργο της. Δικαιοσύνης πριν καν ξεκινήσει η διερεύνηση του τραγικού αυτού δυστυχήματος από τις αρμόδιες Αρχές» και «Ποιων ακριβώς εγκληματικών πράξεων επιχειρήσατε την συγκάλυψη με την παραπάνω συντονισμένη επιχείρηση καθολικής αλλοίωσης των στοιχείων στο πεδίο».

K. Μητσοτάκη, Επιστολή Καρυστιανού στον πρωθυπουργό για τα Τέμπη

Σε όλο και περισσότερους πολίτες γίνεται πλέον ξεκάθαρο ότι, από τη στιγμή που συγκρούστηκαν η εμπορική και η επιβατική αμαξοστοιχία την 28.02.2023 στα Τέμπη, υπήρχαν και υπάρχουν οι προϋποθέσεις για μια επόμενη αναπότρεπτη σύγκρουση. Και η πρώτη ήταν αναπότρεπτη λόγω των εν γνώσει υπαιτίων και με πλήρη ανάληψη όλων των ενδεχόμενων τεράστιων κινδύνων βλάβης των ύψιστων αγαθών της ζωής και της υγείας πράξεων και παραλείψεων των υπευθύνων, κυβερνητικών και μη.

Επειδή λοιπόν μόνο ο δημόσιος λόγος εισφέρει ουσιαστικά στην αποκάλυψη της αλήθειας, σας καλώ να απαντήσετε σε δύο ερωτήματα, που στην πραγματικότητα απασχολούν αν όχι την ολότητα, την πλειοψηφία του ελληνικού λαού για το Κράτος, στο οποίο έχουν εμπιστευτεί τους ίδιους και τους αγαπημένους τους. Σας τα θέτω λοιπόν εγώ, διότι αυτό υπαγορεύει η συνείδηση μου, αλλά και η μνήμη του αδικοχαμένου παιδιού μου.

Leave a Comment