Δήμος Τρίπολης Εκδηλώσεις Επικαιρότητα

Θεατρικές παραστάσεις στο Μαλλιαροπούλειο στο πλαίσιο των αποκριάτικων εκδηλώσεων

Στο πλαίσιο των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Τρίπολης, θα παρουσιαστούν δύο παραστάσεις στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο.

Ειδικότερα, την Τετάρτη 22/2/2023 θα παρουσιαστεί η χοροθεατρική παράσταση «Ο Πόλεμος του Τσελεμεντέ – Το Χάσμα των Γενεών», από το Dance Point, στις 8.00 το βράδυ. Είναι μια χοροθεατρική παράσταση με διακριτά κωμικά στοιχεία, βασισμένη σε μια ιδέα του Δημήτρη Αναστασόπουλου .Οι χορογραφίες και το θεατρικό κείμενο αλληλεπιδρούν, άλλοτε σαν σχόλιο του ενός προς τον άλλο, άλλοτε σαν προέκταση, άλλοτε σαν μεγεθυντικός φακός, πάντοτε με κωμική διάθεση, πάνω στο πάντα επίκαιρο θέμα του χάσματος των γενεών. Μια αναδρομή σε αντιλήψεις, μουσικές, αλλά και στην αργκό που η κάθε γενιά χρησιμοποιεί. 

Την Πέμπτη 23/2/2023 θα παρουσιαστεί η θεατρική παράσταση «Όλα όσα πρέπει για τις γυναίκες (Woody Alen)». Μία θεατρική διασκευή της ταινίας «Play it again, Sam!» από τους «Δράστες» και την «Τέχνης Ροή». Πρόκειται για μια απολαυστική κωμωδία ψυχολογικού ρεαλισμού, βασισμένη στην ταινία «Play it again, Sam!», που παρουσιάζει τις αγωνιώδεις προσπάθειες του κεντρικού ήρωα «Άλαν Φήλιξ» να προσεγγίσει και να καταλάβει τις γυναίκες, ευελπιστώντας να καταφέρει, κάποια στιγμή, να ζήσει τον μεγάλο έρωτα! Ώρα 9.00 το βράδυ στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο.

Related posts

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας ξανά στην Τρίπολη!

ArcadiaSpot Team

2ο Christmas Run Tripolis στις 17 Δεκεμβρίου

Arcadia Spot GZ

Έκθεση ζωγραφικής της Κωνσταντίνας Κρατημένου στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο

ArcadiaSpot Team

Leave a Comment