Δήμος Τρίπολης Επικαιρότητα Υγεία

Κλειώ Κορώνη Παπαντωνίου: «Αναγκαία η συνέχιση της λειτουργίας του Κέντρου Κοινότητας στον Δήμο Τρίπολης»

Κλειώ Κορώνη Παπαντωνίου: «Αναγκαία η συνέχιση της λειτουργίας του Κέντρου Κοινότητας στον Δήμο Τρίπολης»

Κλειώ Κορώνη Παπαντωνίου: «Αναγκαία η συνέχιση της λειτουργίας του Κέντρου Κοινότητας στον Δήμο Τρίπολης»

Στην Καλαμάτα συνεδρίασε -την Τρίτη 25/6/2024- η Επιτροπή Παρακολούθησης του Προγράμματος «Πελοπόννησος» 2021-2027, με τη συμμετοχή του Δήμου Τρίπολης.

Να σημειωθεί πως παρουσιάστηκε -μεταξύ άλλων- από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης, Κλειώ Κορώνη – Παπαντωνίου, ένα έργο ιδιαίτερης αναπτυξιακής σημασίας για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Πελοπόννησος» 2021-2027.

Ο λόγος για τη συνέχιση λειτουργίας του Κέντρου Κοινότητας και της Κινητής Μονάδας στον Δήμο Τρίπολης, με περιοχή ευθύνης την Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας / Δήμος Τρίπολης.

Η Αντιδήμαρχος μίλησε για τη σημασία του έργου του Κέντρου Κοινότητας, σε μια περίοδο που οι ανάγκες είναι όλο και περισσότερες. «Είναι αναγκαίο για εμάς να συνεχίσει αυτό το έργο» είπε.

Για το έργο μίλησε και η Μαρία Καραλέκα, Προϊσταμένη των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Τρίπολης. Κλειώ Κορώνη Παπαντωνίου: «Αναγκαία η συνέχιση της λειτουργίας του Κέντρου Κοινότητας στον Δήμο Τρίπολης»

Related posts

Κώστας Τζιούμης: «Στηρίζουμε με πράξεις τον πολιτισμό και την αύξηση της επισκεψιμότητας στον δήμο Τρίπολης»

Arcadia Spot NG

Ξεκινά ο δημοτικός Λαχανόκηπος του Δήμου Τρίπολης

Arcadia Spot NG

Πρόσκληση συνεδρίασης δημοτικού συμβουλίου (27/3/2025)

Arcadia Spot NG

Leave a Comment

Arcadia SPOT
Πολιτική Απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.