Δήμος Τρίπολης Επικαιρότητα Οικονομία

Μέχρι 5 Ιανουαρίου οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «ΚΑΛΥΨΗ»

Μέχρι 5 Ιανουαρίου οι αιτήσεις

Μέχρι 5 Ιανουαρίου οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «ΚΑΛΥΨΗ».

Μέχρι και τις 5 Ιανουαρίου 2024 έχουν περιθώριο οι ιδιοκτήτες κατοικιών που βρίσκονται στα διοικητικά όρια του Δήμου Τρίπολης και είχαν διατεθεί για τη στέγαση αιτούντων διεθνή προστασία στο πλαίσιο του προγράμματος «ESTIA II» και του προγράμματος «ESTIA 2021», για να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα «ΚΑΛΥΨΗ».

Η αίτηση υποβάλλεται στα γραφεία του Παραρτήματος της Αναπτυξιακής Πάρνωνα Α.Ε. Α.Ο.Τ.Α., στη Διεύθυνση Αλεξάνδρου Σούτσου 2Α, Τ.Κ. 22132, Τρίπολη Αρκαδίας, (για πληροφορίες στο τηλέφωνο 2712711181) καθημερινά και ώρες 08:00 – 16:00 μ.μ., είτε σε ηλεκτρονική μορφή στο e-mail: info@parnonas.gr έως την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024.

Η αίτηση συμμετοχής

Η υποβολή της αίτησης συνοδεύεται από:

α. Υπεύθυνη δήλωση του ιδιοκτήτη, ότι το ακίνητο πληροί τα ως άνω κριτήρια, είναι έτοιμο προς χρήση και δεν φέρει πραγματικό ελάττωμα. Ο οικείος Δήμος δύναται μέσω των αρμοδίων υπηρεσιών του να προβαίνει σε δειγματοληπτικούς ελέγχους πριν τη μίσθωση των ακινήτων.

β. Αντίγραφο ηλεκτρονικού μισθωτηρίου με τον Φορέα υλοποίησης του προγράμματος ΕΣΤΙΑ.

Σε περίπτωση που κάποιος ιδιοκτήτης επιθυμεί να συμμετάσχει στο πρόγραμμα με περισσότερα του ενός ακίνητα, αρκεί η υποβολή μιας αίτησης, στην οποία θα περιλαμβάνονται τα στοιχεία όλων των ακινήτων.

Related posts

Κώστας Τζιούμης: «Προστατεύουμε με αντιπυρικές ζώνες την Τρίπολη και τα χωριά μας»

Arcadia Spot NG

ΑΕΚ Τρίπολης: Με απόλυτη επιτυχία το 4ο Προπαιδικό u10

Arcadia Spot NG

Δήμος Τρίπολης: Ανακοίνωση για την 2η κατασκηνωτική περίοδο

Arcadia Spot NG

Leave a Comment