Top News Αστυνομικά Ελλάδα Επικαιρότητα

Νεκρός σε τροχαίο ο Διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ, Κωνσταντίνος Χρυσάγης

Τροχαίο δυστύχημα με θύμα 66χρονο έγινε χτες (26.03.2023) το μεσημέρι, στο 38,5 χιλιόμετρο της παραλιακής Αθηνών- Σουνίου στο Λαγονήσι.

Θύμα του τροχαίου που έγινε στο Λαγονήσι είναι ο Κωνσταντίνος Χρυσάγης, Διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ, ο οποίος ήταν υπεύθυνος της κυκλοφορίας συνολικά όλου του σιδηροδρόμου.

Σύμφωνα με την Τροχαία, το δυστύχημα έγινε στις 13.55, όταν η μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε ο 66χρονος, με κατεύθυνση προς Σούνιο, κατά την διάρκεια προσπέρασης προπορευόμενου βαν, χτύπησε στο πίσω μέρος του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας όπου συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο. 

Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν και οι οδηγοί των δύο άλλων οχημάτων. Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής.

πηγή: newsit.gr

Related posts

Νέα προθεσμία για να απολογηθούν τα στελέχη του ΟΣΕ για τα Τέμπη

Arcadia Spot FG

Πλαταμώνας: Λεωφορείο του ΚΤΕΛ έπεσε πάνω σε σταματημένα αυτοκίνητα στη ΛΕΑ

ArcadiaSpot Team

Τροχαίο ατύχημα στη Λεωφόρο ΟΗΕ (pics,vid)

ArcadiaSpot Team

Leave a Comment