Αθλητικά Επικαιρότητα

Ολοκληρώθηκε εχθές στο Ναύπλιο ,το τρίαθλο από την Why Not

Ολοκληρώθηκε εχθές στο Ναύπλιο

Ολοκληρώθηκε εχθές στο Ναύπλιο ,το τρίαθλο από την Why Not. Χθες 1 Οκτωβρίου 2023, ολοκληρώθηκε στο Ναύπλιο με επιτυχία το διήμερο αγώνων κολύμβησης -τριάθλου που διοργανώνει η Why Not υπό της επίβλεψη της Τριαθλητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, με συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών και παρουσίες διακεκριμένων αθλητών.

Νικητές στο αγώνισμα του τριάθλου, αναδείχθηκαν στην ολυμπιακή απόσταση οι Πανετης Ελευθέριος, Κυρτατος Παναγης & Μπαρμπουδης Νικόλαος στους άνδρες και οι Μπαρλαγκούτσου Αγγελική, Νομικού Ράνια και Χασιώτη Λιάνα στην ολυμπιακή απόσταση. Στην απόσταση sprint νικητές αναδείχθηκαν οι Δημόπουλος
Παναγιώτης, Ζαραφωνητης Πάρης και Καλιτσης Νικήτας στους άνδρες, ενώ στις γυναίκες οι Τσακακου Βασιλική Μαρία, Αγγελέτου Νικολέτα και Δήμου Ελισάβετ.

Η οργάνωση είχε «εκπροσώπηση» από την Τρίπολη καθώς ο Παναγιώτης Χρήστος Αλουπογιάννης αναδείχθηκε πέμπτος στην ηλικιακή κατηγορία 40-44 στο αγώνισμα sprint triathlon εκπροσωπώντας την ομάδα Tripoli Triathlon Team.

Είναι η δεύτερη διάκριση για την ομάδα της Τρίπολης φέτος, καθώς δύο εβδομάδες πριν στη διοργάνωση του αγώνα Tyrostriahlon στον Τυρό Αρκαδίας, ο ίδιος αθλητής κατέλαβε τη δεύτερη θέση ηλικιακής κατηγορίας.

Η δημοφιλία του εξαιρετικά απαιτητικού αγωνίσματος του τριάθλου (κολύμπι- ποδήλατο-τρέξιμο) αυξάνεται αλματωδώς τα τελευταία χρόνια και η ομάδα της Τρίπολης αναζητά μέλη που αγαπούν το κολύμπι, το ποδήλατο και το τρέξιμο και επιθυμούν να μυηθούν στο μαγικό κόσμο του τριάθλου.

Ολοκληρώθηκε εχθές στο Ναύπλιο

Related posts

Ναύπλιο : Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά

Arcadia Spot GZ

Συνελήφθη ένα άτομο στο Ναύπλιο για κατοχή κάνναβης

Arcadia Spot GZ

Συνελήφθη ένα άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment