Δήμος Β. Κυνουρίας Εκδηλώσεις Επικαιρότητα

Παιδική θεατρική παράσταση στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

Παιδική θεατρική παράσταση στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

Παιδική θεατρική παράσταση στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας .Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων 2023 του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00, στο Ίδρυμα “Μνήμη Αγγελικής & Λεωνίδα Ζαφείρη”, θα παρουσιαστεί η παιδική θεατρική παράσταση “Χριστούγεννα SOS” από τον θίασο Παιδικό Ταξίδι.


Παραμονή Χριστουγέννων και στο εργαστήρι του Αϊ Βασίλη όλοι τρέχουν πυρετωδώς για να προλάβουν μέχρι και τις τελευταίες λεπτομέρειες, μιας και ο Αϊ Βασίλης θέλει να εκπληρώνει πάντα τις επιθυμίες όλων, μικρών και μεγάλων.


Η Μαίρη και ο Κρίστ, οι δύο πολύτιμοι βοηθοί του είναι εκεί, διαβάζουν μερικά από τα τελευταία γράμματα και ετοιμάζουν τα δώρα που όλοι με αγωνία περιμένουν. Όμως, τον πιο σημαντικό ρόλο σε αυτή την προετοιμασία τον έχουν τα παιδιά, που μέσα από τα παιχνίδια, τις ερωτήσεις και τη διάδραση συμμετέχουν στην πλοκή της ιστορίας. Δήμο Βόρειας Κυνουρίας


Έννοιες όπως η φιλία, η εμπιστοσύνη, η προσφορά η αποταμίευση, και σύγχρονα ζητήματα όπως το διαδίκτυο, η ανακύκλωση και η κλιματική αλλαγή αναφέρονται κατά τη διάρκεια του έργου.

Related posts

Βόρεια Κυνουρία: Επίσκεψη Υφυπουργού Πολιτισμού Χρίστου Δήμα

Arcadia Spot NG

ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ: Έκδοση Ιστορικού Παραμυθιού για το 1821

Arcadia Spot NG

Εκδηλώσεις για τη Β’ Εθνοσυνέλευση στη Β. Κυνουρία

Arcadia Spot NG

Leave a Comment