Ελλάδα Επικαιρότητα

Παύλος Μαρινάκης: Κυβερνητικές Προτάσεις για τους Αγρότες και Συζητήσεις για Ομόφυλα Ζευγάρια και Πανεπιστήμια

Μαρινάκης: Ιστορική Ψήφιση Νομοσχεδίου για τα Μη Κρατικά Πανεπιστήμια

Παύλος Μαρινάκης: Κυβερνητικές Προτάσεις για τους Αγρότες και Συζητήσεις για Ομόφυλα Ζευγάρια και Πανεπιστήμια.

Ο υφυπουργός παρά τον πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, αναφέρθηκε στις αγροτικές κινητοποιήσεις και σε άλλα θέματα που αφορούν την επικαιρότητα. Τόνισε ότι οι προτάσεις της κυβέρνησης απευθύνονται σε πολλά από τα προβλήματα των αγροτών.

Κατά τη συνέντευξή του στην ΕΡΤ, επισήμανε ότι οι αγρότες έχουν το δικαίωμα να διεκδικούν, αλλά χωρίς να προκαλούν διακοπές κυκλοφορίας στους δρόμους.

Σχετικά με τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης, ανέφερε ότι η ρύθμιση έχει προγραμματιστεί να συζητηθεί στη Βουλή πριν από τις κινητοποιήσεις των αγροτών στην Αθήνα.

Ο κ. Μαρινάκης υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση αποτελείται από ανθρώπους που εργάζονται ενεργά για την επίλυση προβλημάτων εδώ και χρόνια, αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα ακόμη και πριν από την εκδήλωση των διαμαρτυριών. Επισημαίνοντας τη σημασία της εφαρμογής του νόμου και της μη παρεμπόδισης των πολιτών, τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν επιτρέπει την παρέμβαση στα δικαιώματα των πολιτών.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, εκφράζοντας την άποψη ότι αυτό αντιπροσωπεύει την ισότητα στον πολιτικό γάμο. Επίσης, αναφέρθηκε στα μη κρατικά πανεπιστήμια, επισημαίνοντας την ανάγκη για σοβαρές προτάσεις για τη βελτίωσή τους.

Related posts

Μαρινάκης: Ιστορική Ψήφιση Νομοσχεδίου για τα Μη Κρατικά Πανεπιστήμια

Arcadia Spot GZ

Επέκταση Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας: Προγραμματισμός και Πρόοδος έως το 2024

Arcadia Spot GZ

Ποιο είναι το αυτοάνοσο του Παυλου Μαρινάκη – Νόσος του Krohn

Arcadia Spot KP

Leave a Comment