Ελλάδα Επικαιρότητα Ροή Ειδήσεων

Ποτέ ξανά χρυσαυγίτικες συμπεριφορές εντός και εκτός Βουλής

kontantinopoulos-xrusi-augi

Μ αφορμή την επικείμενη εκδίκαση της υπόθεσης της Χρυσής αυγής ο Βουλευτής Αρκαδίας του Κινήματος Αλλαγής κ.Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει πώς το ΠΑΣΟΚ με πρωτοβουλία του συνέβαλε στην αντιμετώπιση της δράση της Χρυσής Αυγής.


Η ανάρτηση του κ. Κωνσταντινόπουλου αναφέρει τα εξής:

Σε λίγες μέρες θα βγει η απόφαση της δίκης της Χρυσής Αυγής. Σταθήκαμε πάντα απέναντι στις χρυσαυγίτικες συμπεριφορές τους στη Βουλή. Σταθήκαμε απέναντι όταν διαδήλωναν ως «αγανακτισμένοι» στην «άνω πλατεία» Συντάγματος. Παράλληλα καταγγείλαμε τη συμπεριφορά του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μάρκου και όποιου άλλου, θύμιζε Χρυσή Αυγή.


Θυμίζω ότι ήταν πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ η αντιμετώπιση της δράσης της Χρυσής αυγής. Ήμασταν εμείς που πρώτοι αντιταχθήκαμε στη ναζιστική συμπεριφορά αυτού του μορφώματος, τη ρατσιστική και ξενοφοβική βία που πρόβαλε η Χρυσή αυγή.

Ήμασταν εμείς που το χαρακτηρίσαμε ως «αντισυνταγματικό μόρφωμα», που σταθήκαμε απέναντι και προτείναμε τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στον ποινικό κώδικα και στον κανονισμό της Βουλής, ώστε ατομικές συμπεριφορές βλαπτικές για το πολίτευμα να μην υποθάλπτονται, μέσα και έξω από τη Βουλή και να παρατηρούμε συμπεριφορές όπως αυτή του κ. Μάρκου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Επιστολή του Εκτελεστικού Γενικού Συντονιστή της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» στον Τζιούμη

#omada_Arcadia_Spot*

Ολοκληρώνεται η μετεγκατάσταση της ΔΑΟΚ Αρκαδίας σε άλλο κτήριο στην Τρίπολη

#omada_Arcadia_Spot*

Κώστας Τζιούμης: «Θωρακίζουμε την Τρίπολη»

#omada_Arcadia_Spot*

Προσθέστε το σχόλιο σας