Αστυνομικά Ελλάδα Επικαιρότητα

40χρονος ιερέας συνελήφθη στο Ναύπλιο για ασέλγεια σε 12χρονο αγόρι

iereas-nauplio

40χρονος ιερέας συνελήφθη στο Ναύπλιο για ασέλγεια σε 12χρονο αγόρι με το οποίο διατηρούσε πνευματική σχέση. Συγκεκριμένα τραβούσε βίντεο με αισχρό υλικό από τις αδιανόητες πράξεις του και το έστελνε στο παιδί μέσω messenger.

Ο ρασοφόρος συνελήφθη στις 17:25 το απόγευμα της Παρασκευής μετά από μήνυση που κατέθεσαν οι γονείς του μαθητή. Σύμφωνα με το καταγεγραμμένο συμβάν στο Τμήμα Ασφαλείας Αργολίδας, ο ιερέας σύμφωνα με έγκληση που υπέβαλε ο 52χρονος πατέρας του παιδιού:
«Απέστειλε διαδικτυακά μέσω της εφαρμογής messenger στον ανήλικο γιο του με τον οποίο διατηρεί πριν πνευματική σχέση, βίντεοληπτικό υλικό με ήχο όπου απεικονίζεται γυμνός άνδρας από τη μέση και κάτω να απευθύνεται στον ανήλικο προβαίνοντας σε γενετήσιες πράξεις».

Σύμφωνα με το ενημερωτικό σημείωμα της ΕΛ.ΑΣ. υπάρχει μια λεπτομέρεια η οποία προκαλεί αποστροφή για την ανήθικη πράξη του ρασοφόρου: «Από τον ήχο το βίντεο, παθόντες αναγνώρισαν ανεπιφύλακτα την φωνή του ανωτέρω δράστη και κατήγγειλαν το περιστατικό αρχικά στο Α.Τ Ερμιονίδας και ακολούθως στο Τ.Α Ναύπλιου όπου διενεργείται προανάκριση. Επιπρόσθετα κατασχέθηκαν τρεις συσκευές κινητών τηλεφώνων ένας φορητός υπολογιστής και ένας πύργος σταθερού υπολογιστή του ανωτέρω δράστη».

Οι συσκευές του ιερέα έχουν μπει στο μικροσκόπιο των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της Αστυνομίας όπου διερευνάται, αν υπάρχει κι άλλο υλικό με τις απεχθάνουσες πράξεις του κληρικού σε βάρος του παιδιού. Και τέλος το κυριότερο, αν έχουν υπάρξει και άλλα παιδιά που να έχουν παρενοχληθεί από τον 40χρονο

Related posts

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Σύλληψη 30χρονου για κλοπή εκκλησιαστικών αντικειμένων

Arcadia Spot NG

Αργολίδα : Σύλληψη 57χρονου για ηρωίνη

Arcadia Spot KP

Τρίπολη : Σύλληψη 3 ατόμων για κλοπή σε κατάστημα

Arcadia Spot KP

Leave a Comment