Επικαιρότητα Κοινωνικά

Σοκ: 60χρονος στο Πήλιο απείλησε να σφάξει τη σύζυγο του επειδή δεν έβρισκε τα κλειδιά

endooikogeneiaki-via

Ένας 60χρονος άνδρας απείλησε να σφάξει τη γυναίκα του γιατί δεν μπορούσε να βρει τα κλειδιά του σπιτιού του, όντας σε κατάσταση μέθης. Το περιστατικό καταγράφηκε πριν από λίγες ημέρες σε ορεινό χωριό του Πηλίου και αποτελεί ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας. 

Η γυναίκα τον κατήγγειλε

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο 60χρονος επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής (20/2) στο σπίτι του πιωμένος, αναζητώντας τα κλειδιά του, τα οποία ούτε η σύζυγός του ήξερε που είναι. Τότε την απείλησε ότι θα τη σφάξει και θα βάλει φωτιά στο σπίτι, ενώ τη χτύπησε στο πρόσωπο. Η γυναίκα πήγε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και η ιατρική γνωμάτευση ήταν οίδημα στο πρόσωπο και εκδορές στο χέρι, ενώ στη συνέχεια έκανε καταγγελία στην αστυνομία.

Ο κατηγορούμενος αναζητήθηκε και συνελήφθη

Ο κατηγορούμενος αναζητήθηκε και συνελήφθη τη Δευτέρα (21/2), και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κατέθεσε στην Αστυνομία ότι δεν ήθελε να χτυπήσει τη γυναίκα.

Χθες (22/2) οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, με τις κατηγορίες της απειλής, εξύβρισης και πρόκλησης ελαφράς σωματικής βλάβης από πρόθεση. Η γυναίκα δεν παρουσιάστηκε για να καταθέσει, με συνέπεια να πάρει αναβολή για να δικαστεί την Παρασκευή. Ο 60χρονος ελεύθερος με τον όρο να μην πλησιάζει το σπίτι του και δεσμεύτηκε να διανυκτερεύει στο σπίτι της αδελφής του.

Πηγή

Related posts

-1.090- συλλήψεις και -20.265- παραβάσεις Κ.Ο.Κ. το τελευταίο τετραήμερο

Arcadia Spot GZ

Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Δημητρίου Μάλλιου, για την επέτειο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας

Arcadia Spot GZ

Επισοδειακή καταδίωξη στην Αθήνα – ΙΧ εμβολίασε μηχανή

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment