Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

«Βόρεια Κυνουρία, Ένα πρόγραμμα ζωής» στο Άστρος

7 Ιουνίου 2022-7:30 μμ

«ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ, Ένα πρόγραμμα ζωής», στο Άστρος

Σας προσκαλούμε στην παρουσίαση του προγράμματος «ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ, Ένα πρόγραμμα ζωής», η οποία θα γίνει την Τρίτη 7 Ιουνίου 2022 και ώρα 19:30, στην πλατεία Χριστίνας Λαζάρου – Δαλιάνη της Κοινότητας Άστρους.Το πρόγραμμα αφορά στην ανίχνευση των παραγόντων κινδύνου για τα αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια και τα άλλα καρδιοαγγειακά νοσήματα, στον πληθυσμό του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας. Εστιάζει τόσο στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου, όσο και στη συγκέντρωση και επεξεργασία δεδομένων που θα δώσουν ώθηση στην επιστημονική έρευνα για τα συγκεκριμένα νοσήματα και θα ανοίξουν νέους δρόμους στις πολιτικές υγείας.
Αποκλειστικός χορηγός του προγράμματος είναι η Επιτροπή «Ελλάδα 2021».
Για την υλοποίηση του προγράμματος συνεργάζονται η Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ο Ελληνικός Οργανισμός Εγκεφαλικών Επεισοδίων, το Κέντρο Υγείας Άστρους και ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας.
Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία της, απευθύνοντας χαιρετισμό, η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» κα. Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη.
Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι απολύτως δωρεάν και καλούμε όλους τους μόνιμους κάτοικους του Δήμου να συμμετάσχουν αφού πρόκειται κυριολεκτικά για Ένα πρόγραμμα ζωής!

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
7 Ιουνίου 2022
Ώρα:
7:30 μμ
Ιστότοπος:
https://arcadiaspot.gr/wp-admin/post.php?post=54713&action=edit