Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

1o rally Τρίπολης

15 Ιανουαρίου-2:00 μμ - 16 Ιανουαρίου-12:00 πμ

Ο Αργολικός Σύλλογος Οχημάτων Εποχής (ΑΡ.Σ.Ο.Ε.) με τον Δήμο Τριπόλεως συνδιοργανώνουν το 1ο Ιστορικό Ράλλυ Τρίπολης. Η εκδήλωση, που αποτελεί Αγώνα Ακριβείας Ιστορικών Αυτοκινήτων, έχει ως επίκεντρο τον Δήμο Τριπόλεως και της όμορες περιοχές του.

Ο διήμερος αγώνας περιλαμβάνει συνολικά 200 χιλιόμετρα, με 8 Ε.Δ.Α. μήκους σχεδόν 70 χιλιομέτρων και τουλάχιστον 16 χρονομετρήσεις! Οι διαδρομές καλύπτουν τμήματα της ορεινής Αργολίδας και Αρκαδίας και περιλαμβάνονται οι παραδοσιακές κοινότητες Αχλαδοκάμπου, Πιάνας, Βλαχοκερασιάς, Χρυσοβιτσίου, Μάναρη, και πολλές άλλες.

Αφετηρία, ο φιλόξενος χώρος του ΦΟΥΓΑΡΟ ART CENTER στο Ναύπλιο, όπου θα εκκινήσει το Α’ Σκέλος, το Σάββατο 15 Ιανουαρίου στις 14:00. Το Α’ σκέλος θα ολοκληρωθεί, μετά την ανασυγκρότηση στην εμβληματική Επισκοπή Τεγέας (όπου στον αρχαιολογικό χώρο συνυπάρχουν αρχαία και βυζαντινά μνημεία), το απόγευμα στις 18:30 στην πλατεία Άρεως στην Τρίπολη και αφού οι αγωνιζόμενοι έχουν διανύσει 110 χλμ και έχουν εκτελέσει 4 ΕΔΑ.

Η φιλόξενη Τρίπολη θα πάρει την σκυτάλη δείχνοντας το αληθινό πρόσωπο μιας ζωντανής πόλης στους συμμετέχοντες. Το πρωί της Κυριακής θα εκκινήσει το Β’ Σκέλος στις 11:00. Ακόμη 90 χλμ οδηγικής απολαυσης με 4 ακόμη ΕΔΑ στο πολύχρωμο χειμερινό σκηνικό της Αρκαδικής Γης ως τον τερματισμό μας και πάλι στην Πλατεία Άρεως στην Τρίπολη όπου και το γεύμα και η τελετή απονομής.

Κάτω από δύσκολες συνθήκες λόγω COVID19 και τηρώντας όλους τους κανονισμούς ασφαλείας καταφέραμε να σχεδιάσουμε και πάλι μια εκδήλωση από συλλέκτες κλασσικών οχημάτων προς συλλέκτες και λάτρεις του κλασσικού αυτοκινήτου με σεβασμό στην ιστορία τους. Η οργανωτική επιτροπή υπόσχεται να προσφέρει στους συμμετέχοντες ένα απολαυστικό διήμερο Regularity Event.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
15-2 Ιανουαρίου:00 μμ
Τέλος:
16-12 Ιανουαρίου:00 πμ

Χώρος Διεξαγωγής

ΦΟΥΓΑΡΟ ART CENTER
Ναύπλιο,Greece

Διοργανωτές

Αργολικός Σύλλογος Οχημάτων Εποχής (ΑΡ.Σ.Ο.Ε.)
Δήμος Τριπόλεως