Top News Δήμος Τρίπολης Εκδηλώσεις Επικαιρότητα

TEDxKlonatzidika: Ολόκληρο το πρόγραμμα της εκδήλωσης

tedxklonatzidika

Ακολουθεί ολόκληρο το πρόγραμμα του TEDxKlonatzidika που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Μαϊου 2023 στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης:

11:00-12:00: Εγγραφές – Πρωινό

Οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα να κάνουν registration (εγγραφή) και να φάνε πρωινό με άκρως απολαυστικές επιλογές.

12:00-12:10: Εισαγωγή

Μια σύντομη εισαγωγή στην εκδήλωση με παρουσίαση του σκοπού της και των στόχων της.

12:10-12:25: Γιώργος Λαζαρίδης

Ο Γιώργος Λαζαρίδης θα μοιραστέι τις εμπειρίες του μέσω της ομιλίας “Κάνε την αλλαγή σου ευκαιρία” και θα παρουσιάσει το πως μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις αλλαγές στη ζωή μας και να τις μετατρέψουμε σε ευκαιρίες.

12:25-12:40: Ελπίδα Κόκκοτα “Repeat”

Η Ελπίδα Κόκκοτα θα μοιραστεί μια εμπνευσμένη ομιλία για το πως θα κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα και τι χρειάζεται για να οραματιστούμε το μέλλον.

12:45-13:10: Nefelopetra “Loco Circus”

Η θεατρική ομάδα Nefelopetra θα παρουσιάσει μια θεατρική παράσταση με τίτλο “Loco Circus”. Η παράσταση συνδυάζει μουσική, χορό και τα εικαστικά χρησιμοποιώντας τις τέχνες αυτές για να διηγηθεί μια ιστόρία.

13:10-13:25: Νίκος Μιχαλόπουλος

“Μπορούν τα πραγματικά όνειρα να έχουν ημερομηνία λήξης?”
Ο Νίκος Μιχαλόπουλος θα παρουσιάσει μια συζήτηση πάνω στο θέμα των ονείρων και της επίτευξης των στόχων μας. Θα αναδείξει το ερώτημα αν τα πραγματικά όνειρα μπορούν να έχουν μια ημερομηνία λήξης και πως μπορούμε να τα επιτύχουμε.

13:25-13:40: Ευαγγελία Ίρισα Δεμίρη

“Δεν αλλάζει ο ρόλος της διατροφής στη ζωή μας, αλλάζει ο τρόπος”
Η Ευαγγελία Ίρισα Δεμίρη θα αναλύσει τον ρόλο της διατροφής στη ζωή μας και θα εξετάσει πως ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε τη διατροφή μπορεί να επηρεάσει την υγεία, την ενέργεια και τη γενικότερη ποιότητα ζωής μας.

13:40-14:00: Jerome Kaluta “Afrogreco Live”

Ο Jerome Kaluta θα προσφέρει μια ζωντανή μουσική εμπειρία, δημηιουργώντας ένα μοναδικό και ενθουσιώδες ηχητικό ταξίδι.

14:00-15:30: ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ-WORKSHOPS

Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα νόστιμο μεσημεριανό γεύμα και να λάβουν μέρος σε διάφορα workshops.

15:30-15:35: Άκης Καλμούκης

“Opera: An Experience, not just a Performance!”
Ο Άκης Καλμούκης θα μας ταξιδέψει με την μαγευτική του φωνή στα μονοπάτια της όπερας και θα μας αποδείξει πως η όπερα δεν είναι μια απλή παράσταση αλλά μια μοναδική εμπειρία.

15:40-15:55: Νίκος Φλώρος

“Η Τέχνη της Αλλαγής και η Αλλαγή της Τέχνης”
Ο Νίκος Φλώρος θα εξετάσει τη σχέση ανάμεσα στην τέχνη και την αλλαγή. Θα αναδείξει πως η τέχνη μπορεί να επηρεάζει και να μεταμορφώνεται με την πάροδο του χρόνου.

16:00-16:15: Απόστολος Κουμαρίνος

“Μια απόφαση μακρία από μια διαφορετική ζωή”
Ο Απόστολος Κουμαρίνος θα μοιραστεί την προσωπική του ιστορία και εμπειρία για το πως μια απόφαση μπορεί να οδηγήσει σε μια εντελώς διαφορετική ζωή. Θα αναδείξει τη σημασία της αυτοεξέλιξης και της αναζήτησης του προσωπικού οράματος για την επίτευξη ευτυχίας και επιτυχίας.

16:20-16:35: Βικτόρια Μπούση

“From Ordinary to Extraordinary: Be the Change – Ignite Your Inner Hero with Virtual Reality”
Η Βικτόρια Μπούση θα παρουσίασει μια ενδιαφέρουσα ομιλία που εστιάζει στο πως μπορούμε να αναδείξουμε τον εσωτερικό μας ήρωα και να γίνουμε η αλλαγή που επιθυμούμε να δούμε στον κόσμο.

16:40-16:50: Nefelopetra “Magique”

Η Nefelopetra θα πραγματοποιήσει μια μοναδική και μαγευτική εμφάνιση με τίτλο “Magique”. Μέσα από εντυπωσιακές τεχνικές και εκθαμβωτικές επιδείξεις, θα δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα μυστηρίου και θα μαγέψουν το κοινό με τα κόλπα και τις ικανότητες τους.

17:00-17:15: Κλείσιμο

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με μια σύντομη τελετή λήξης, όπου οι οργανωτές θα ευχαριστήσουν τους ομιλητές, τους καλλιτέχνες και το κοινό για τη συμμετοχή τους.

17:30-00:00: After party – Early Drinks

Μετά τη λήξη της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συνεχίσουν την κοινωνική τους δικτυωση και τη διασκέδαση τους σε ένα after party.


Related posts

Σήμερα στην Τρίπολη επετειακή εκδήλωση για τον εορτασμό των 100 χρόνων του ΤΕΕ

Arcadia Spot GZ

Παρουσίαση Βιβλίου στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο

Arcadia Spot GZ

Γιορτή της γυναίκας : Πρόσκληση από την Παναρκαδική Ομοσπονδία

Arcadia Spot KP

Leave a Comment