Δήμος Τρίπολης Επικαιρότητα

Γιάννης Σμυρνιώτης : Αποκαλυπτικό έγγραφο της Περιφέρειας για την ανικανότητα Τζιούμη και στο έργο της πλατείας Αγίου Βασιλείου

Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Προγράμματος «Πελοπόννησος» της Περιφέρειας Πελοποννήσου εγκαλεί τον κ. Τζιούμη και τον Δήμο Τρίπολης για παρανομίες και αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στο έργο της Πλατείας Αγίου Βασιλείου με επίσημο έγγραφο της στις 28/9/2023. 

Σύμφωνα με το σχετικό έγγραφο της Περιφέρειας Πελοποννήσου που σας παρουσιάζουμε, προκύπτουν τα ακόλουθα ερωτήματα: 

–          Για ποιους λόγους δεν υπάρχει εγκεκριμένη παράταση στο έργο;

–          Γιατί οι ανακεφαλαιωτικοί πίνακες εργασιών ανασυντάσσονται συνέχεια; Μήπως γιατί το αρχικά αιτηθέν “πανωπροίκι” άνω του 1.000.000€ από τον αρχικό προϋπολογισμό είναι σκανδαλώδες?

–          Το τμήμα που θεωρητικά έχετε παραδώσει στην κυκλοφορία του κόσμου έχει παραδοθεί επίσημα από τον εργολάβο ή όχι και ποιος είναι υπεύθυνος για τα συμβάντα;

Η παράταξή μας έχει επισημάνει στον κ. Τζιούμη όλα τα προβλήματα που έχουν ανακύψει για το συγκεκριμένο έργο. Παρόλα αυτά και στο debate των υποψηφίων δημάρχων ισχυριζόταν ακριβώς τα αντίθετα από τα όσα επισημαίνει στο έγγραφο της η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ζητάμε από τον κ. Τζιούμη να μας απαντήσει αν σκόπιμα ή από ανικανότητα ή έπαρση οδηγεί το έργο στα βράχια; 

Μετά και τις αποκαλύψεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ένα είναι πλέον ξεκάθαρο: ότι θα μας αφήσει μια πλατεία εργοτάξιο, και τις επιχειρήσεις “στον αέρα”, όπως άφησε κάποτε και την Πλατεία Άρεως.

Related posts

Δημοπρασία για τη μίσθωση ακινήτου – οικοπέδου για δημιουργία ανοικτού χώρου στάθμευσης τροχοφόρων

Arcadia Spot NG

Ομιλία στην αίθουσα του κεντρικού Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Τρίπολης

Arcadia Spot NG

“Πάρε θέση” (30/5/2024) – Τρίπολη

Arcadia Spot NG

Leave a Comment