Dictum Factum

Κωστοπούλου Ιωάννα & Κολλιόπουλος Χρυσοβαλάντης | Tο χρυσό ζευγάρι του Tae Kwon Do στο Dictum Factum

kostopoulou-kolliopoulos-tae-kwon-do

«Ο τρόπος να μάχομαι με το σώμα μου»

To χρυσό ζευγάρι, η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Tae Kwon Do ITF Ιωάννα Κωστοπούλου και ο δάσκαλος – προπονητής  και σύζυγός της, Χρυσοβαλάντης Κολλιόπουλος, στο WebTv στούντιο του arcadiaspot στην εκπομπή Dictum Factum ΄΄ατάκα κι επί τόπου΄΄ με τη δημοσιογράφο Γιώτα Περήφανου.

perifanou-kostopoulou-kolliopoulos
Η Γιώτα Περήφανου υποδέχτηκε στο studio του Arcadia Spot τη πρωταθλήτρια Ιωάννα Κωστοπούλου και το προπονητή της, Χρυσοβαλάντη Κολλιόπουλο

Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του Αθλητικού Ομίλου Πολεμικών Τεχνών Τρίπολης, Ιωάννα Κωστοπούλου, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, μια δυναμική αθλήτρια του Tae Kwon Do που έχει σηκώσει την Ελλάδα στο πιο ψηλό βάθρο. Σήμερα, μετράει στο ενεργητικό της πολυάριθμες, διακρίσεις, μετάλλια, κύπελλα, άριστες εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό στις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις σε Πανευρωπαϊκή κλίμακα, κατακτώντας τις υψηλότερες θέσεις.

Η Ιωάννα όταν μιλάει για το Tae Kwon Do παθιάζεται, τα μάτια της δακρύζουν από συγκίνηση και στέλνει τα δικά της μηνύματα ψυχής σε όλους. Όταν θέλεις κάτι πολύ, θα ματώσεις, θα κλάψεις, θα λυγίσεις, θα μοχθήσεις αλλά θα πετύχεις το στόχο σου! Το χρυσό μας κορίτσι τα κατάφερε και συνεχίζει δυναμικά να γράφει τη δική της ιστορία στο τερέν.

Φύλακας άγγελος, βρίσκεται πάντα στο πλευρό της, την καμαρώνει, την προσέχει, τη συμβουλεύει, ο δάσκαλός όπως τον αποκαλεί, ο προπονητής των επιτυχιών, συμπληρώνουμε εμείς, Χρυσοβαλάντης Κολλιόπουλος.

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη που παραχώρησαν η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Tae Kwon Do ITF Ιωάννα Κωστοπούλου και ο δάσκαλος – προπονητής  και σύζυγός της, Χρυσοβαλάντης Κολλιόπουλος στην εκπομπή Dictum Factum και τη δημοσιογράφο Γιώτα Περήφανου μέσα από το Official κανάλι του ArcadiaSpot στο YouTube

Σε μια ενδιαφέρουσα και ζεστή συζήτηση, πραγματικά, δεν καταλάβαμε πως πέρασε η ώρα… Μιλήσαμε για όλα, ο,τι μπορεί να συζητήσουν φιλικά, παρεΐστικα τρεις άνθρωποι που κανονίζουν το καφεδάκι τους μετά από καιρό. Αυτά τα παιδιά τα αγάπησα, τα θαύμασα. Είναι αθλητές πρώτης γραμμής με ήθος, αξιοπρέπεια και σεμνότητα. Άλλωστε και η φιλοσοφία της ιδιαίτερης κορεατικής πολεμικής τέχνης που μας μυούν, του Tae Kwon Do πρεσβεύει την ευγένεια, την εντιμότητα, την επιμονή, τον αυτοέλεγχο και τα ακατάβλητο συλλογικό πνεύμα.


«Οι αγώνες κρίνονται στην τεχνική»

Είπαμε πολλά για τις τεχνικές, τα δυνατά συναισθήματα που κατακλύζουν την Ιωάννα όταν σηκώνει ψηλά την ελληνική σημαία. Όταν απλοί άνθρωποι, θαυμαστές της βλέπουν στο πρόσωπο της έναν δικό τους άνθρωπο, μέλος της οικογένειας τους που τους γεμίζει υπερηφάνεια.

kostopoulou-perifanou
Καλή και χρυσή επιτυχία Ιωάννα μου στην επόμενη μεγάλη αθλητική διοργάνωση του 2020

Το αγαπημένο ζευγάρι έχει χτίσει με επιτυχία το δικό του φυτώριο αθλητών στο κέντρο της Τρίπολης. Αναμφίβολα, οι επιτυχίες τους έχουν ακόμη σπουδαίο μέλλον! Μιλάνε για τη Σχολή τους και τις ατελείωτες ώρες επένδυσης σε αυτή. Καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για τα παιδιά τους, τους πολλά υποσχόμενους νέους αθλητές. Είναι το δεύτερο σπίτι τους. Μας ενημερώνουν, επίσης, πως οι αθλητές μέσω των διακρίσεων από τα επίσημα αναγνωρισμένα πρωταθλήματα, είτε Πανελλήνια, Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια έχουν τη δυνατότητα να μοριοδοτηθούν για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας, στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Διαβάστε επίσης: Ελένη Ρέλλια | To φαρμακείο … των διακοπών στο Dictum Factum

Δεν θα σας αποκαλύψω περισσότερα αυτή τη φορά… Θα απολαύσετε την Ιωάννα Κωστοπούλου και το Χρυσοβαλάντη Κολλιόπουλο μέσα από το φακό του Dictum Factum σε μια από καρδιάς τηλεοπτική συνάντηση που θα έχει και συνέχεια.

Σας ευχαριστώ, με αγάπη, Γιώτα.

Ραντεβού, λοιπόν, στο Dictum Factum με τη Γιώτα Περήφανου 

΄΄ατάκα κι επί τόπου΄΄ 

Related posts

Ιωάννα Κονδύλη: Χρυσό στο Πανελλήνιο Κύπελλο Καράτε

Arcadia Spot GZ

Ξεκινάει ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης τις εγγραφές

Arcadia Spot GZ

Το πρόγραμμα του MUNDOBASKET

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment