Όλα για τη γυναίκα

Όλα για τη Γυναίκα | Γιορτινή νότα στο μακιγιάζ σας & στιλιστικές προτάσεις για το ρεβεγιόν

ola-gia-ti-gynaika

”Το κάλλος παντός επιστολίου συστατικώτερον”

Η ομορφιά είναι η καλύτερη συστατική επιστολή

Αριστοτέλης, 384 – 322 π.Χ.

”Diamonds are a girl’s best friend” τραγουδούσε η εκρηκτική Merilyn Monroe στη ταινία ”Οι άνδρες προτιμούν τις ξανθιές” και ποιος να της το ΄λεγε ότι έκανε ένα τεράστιο λάθος!! Γιατί ο καλύτερος φίλος κάθε γυναίκας είναι ο καθρέφτης της.

Συνυφασμένη με τη γυναικεία φύση, η ομορφιά από αρχαιοτάτων χρόνων απασχολούσε το γυναικείο φύλο, που έβρισκε πάντοτε ευφάνταστους τρόπους για να ενισχύσει την ομορφιά τόσο του προσώπου όσο και του σώματος..

Βασίλισσα της ομορφιάς, η πανίσχυρη και μοιραία Κλεοπάτρα που έκανε το μπάνιο της με γάλα γαϊδούρας για να διατηρεί το δέρμα της φρέσκο και λαμπερό και όπως φαίνεται … το κατάφερε αφού στη ποδιά της σφάζονταν ο Ιούλιος Καίσαρας και ο Μάρκος Αντώνιος!!

Άρα, φίλη μου ΝΑΙ το γάλα γαϊδούρας έκανε το θαύμα του!! Ας μιλήσουμε όμως για το σήμερα, σαν σύγχρονες βασίλισσες και εμείς ήρθε η ώρα να μάθουμε όλα εκείνα τα μυστικά ομορφιάς που θα μας αναδείξουν στη καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας..


Βασικά, μην αγχώνεσαι! Δεν θα μιλήσουμε για γάλατα και μαντζούνια αλλά για μικρά tips and tricks που θα απογειώσουν τη φυσική ομορφιά σου. Στο ταξίδι αυτό, συντροφιά θα μας κρατήσει η δημοσιογράφος, Μαίρη Κολιοπούλου που μέσα από την εκπομπή ”Όλα για τη Γυναίκα” θα μας μυήσει στο μαγικό κόσμο της ομορφιάς.. Το ταξίδι ξεκινά..!!

Στην σημερινή εκπομπή θα δείτε λάμψεις για το πρόσωπο, ρουζ, τοπ αποχρώσεις σε κραγιόν για τη φετινή σεζόν,τρόπο για να διατηρείται το κραγιόν σας σταθερό, hihgthlighter gloss για γιορτινή νότα στο μακιγιάζ σας καθώς και προτάσεις για το τι θα βάλετε στο φετινό ρεβεγιόν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Όλα για τη Γυναίκα | Βιολογικές λύσεις για όλα τα θέματα που απασχολούν τις γυναίκες

#omada_Arcadia_Spot*

Όλα για τη Γυναίκα | Προτάσεις για λαμπερό μακιγιάζ και υγιή μαλλιά

#omada_Arcadia_Spot*

Όλα για τη Γυναίκα | Λύσεις για όλα τα θέματα που απασχολούν τις γυναίκες

#omada_Arcadia_Spot*

Προσθέστε το σχόλιο σας