Αστυνομικά Ελλάδα Επικαιρότητα

Έλεγχοι συνδέσμων οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων σε Αττική και Θεσσαλονίκη

astynomia-efodos-opadoi-1

Έλεγχοι συνδέσμων οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων πραγματοποιήθηκαν από την Αστυνομία σε Αττική και Θεσσαλονίκη. Οι έλεγχοι αυτοί πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της βίας με αθλητικό υπόβαθρο, τόσο σε επίπεδο πρόληψης αλλά και καταστολής.

Στο πλαίσιο αυτό, από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης διενεργήθηκαν, το διάστημα από 22 έως 23 Αυγούστου 2023, έρευνες σε γραφεία συνδέσμων οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη.

Οι έλεγχοι εστιάστηκαν, στην Αττική, σε Άγιο Δημήτριο, Ηλιούπολη, Κυψέλη, Εξάρχεια και Ίλιον. Στη Θεσσαλονίκη, σε Χαριλάου και Ασβεστοχώρι.


Πιο συγκεκριμένα:
Στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 3 γραφεία συνδέσμων ποδοσφαιρικών ομάδων, σε ένα εκ των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκα 3 μεταλλικά επιμήκη αντικείμενα μήκους 90 έως 110 εκατοστά (στυλιάρια), 22 ξύλινα επιμήκη αντικείμενα μήκους 70 έως 100 εκατοστά (στυλιάρια), καθώς και 4 συσκευές εκτόξευσης πιπεριού.


Ο πρόεδρος του συνδέσμου και κάτοχος των κλειδιών εισόδου συνελήφθη για παράβαση της αθλητικής νομοθεσίας και του νόμου για τα όπλα, ενώ τα κατασχεθέντα αντικείμενα θα αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση.

Στην Αττική, πραγματοποιήθηκαν συνολικά 6 έλεγχοι.


Για όλες τις περιπτώσεις ελέγχεται η νομιμότητα της λειτουργίας των ανωτέρω χώρων.

Related posts

Χανιά: Κοριτσάκι ήταν κλειδωμένο μόνο του μέσα σε αυτοκίνητο

ArcadiaSpot Team

Σύλληψη 2 νέων για κλοπή και βία στο Αγρίνιο

Arcadia Spot GZ

Τι είπε στην απολογία του ο 41χρονος αστυνομικός για τη δολοφονία του 17χρονου

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment