Αθλητικά Αστέρας Τρίπολης

Βαριά ήττα για τον Αστέρα από τον Ολυμπιακό

Σε μια αποκαρδιωτική βραδιά, ο Αστέρας πλήρωσε τοις μετρητοίς όλα τα λάθη που έκανε στην άμυνα και γνώρισε τη συντριβή με 5-0 από τον Ολυμπιακό. Γκολ-δώρα, κακές αντιδράσεις και εμφατική τιμωρία.

Οι Αρκάδες παρατάχθηκαν με 5-4-1. Ο Παπαδόπουλος ήταν κάτω από την εστία, με τους Κάστανο, Άλβαρεζ, Ζουκάνοβιτς μπροστά του και τους Καρμόνα – Τασουλή στα άκρα. Στον άξονα ήταν οι Μπαρτόλο, Ντομίνγκεθ, Κρέσπι και τον Τιλίκα λίγο πιο πίσω από τον Μπαράλες.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε ιδανικά για τον ΑΣΤΕΡΑ, καθώς ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 4′. Ο Φορτούνης με κάθετη μπαλιά τροφοδότησε τον Μπιέλ, ο οποίος με πλασέ εκτός περιοχής, έκανε το 1-0 κόντρα στους Αρκάδες.

Οι “κιτρινομπλέ” προσπάθησαν να αντιδράσουν ένα λεπτό αργότερα. Ο Μπαράλες έκανε το πλασέ από κοντά, ο Πασχαλάκης απέκρουσε εντυπωσιακά και στη συνέχεια ο Ρεγκίς έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Στο 33′ οι “ερυθρόλευκοι” διπλασίασαν τα τέρματά τους. Ο Χάμες έπαιξε με τον Ίνμπομ Χουάνγκ το 1-2 και ο Κολομβιανός με ένα δυνατό δεξί σουτ εκτός περιοχής βρήκε δίχτυα, πετυχαίνοντας το 2-0 για την ομάδα του. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο 45λεπτο, ο ΑΣΤΕΡΑΣ προσπάθησε να απειλήσει με αντεπιθέσεις, ωστόσο οι τελικές του προσπάθειες δεν είχαν αποτέλεσμα. Στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Ολυμπιακός έκανε το 3-0. Ο Μπιέλ πίεσε τον Καστάνιο μέσα στην περιοχή. Ο Χάμες πήρε την κατοχή και τροφοδότησε τον Μπακαμπού που βρήκε δίχτυα.

Στο 84′ ο Ολυμπιακός έκανε το 4-0! Ο Μπιέλ έκανε το σουτ αριστερά της περιοχής, απέκρουσε ο Παπαδόπουλος. Στη συνέχεια ο Γκάρι Ροντρίγκες έγινε κάτοχος της μπάλας και σούταρε πετυχαίνοντας ένα ακόμη γκολ. Λίγα λεπτά αργότερα, ο  Μπακαμπού έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά ο διαιτητής σφύριξε για επιθετικό φάουλ.

Το εφιαλτικό βράδυ για τους Αρκάδες συνεχίστηκε, καθώς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, οι γηπεδούχοι πέτυχαν το 5-0, με τον Μασούρα. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

πηγή: arcadiasports.gr

Related posts

93 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Arcadia Spot GZ

Ισοπαλία η γυναικεία ομάδα του Αστέρα απένατνι στη Ρέα( vid)

Arcadia Spot GZ

Δωρεάν η είσοδος στον αγώνα των γυναικών του Αστέρα Τρίπολης

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment