Ελλάδα Επικαιρότητα Υγεία

Αγλαΐα Κυριακού: «Δεν αναστέλλονται τα τακτικά χειρουργεία»

Αγλαΐα Κυριακού: «Δεν αναστέλλονται τα τακτικά χειρουργεία»

Αγλαΐα Κυριακού: «Δεν αναστέλλονται τα τακτικά χειρουργεία»

Μετά από έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, το Νοσοκομείο. Παίδων Αγλαΐα Κυριακού ανακοίνωσε ότι δεν θα υπάρξει αναστολή των τακτικών χειρουργικών επεμβάσεων.

Στην ανακοίνωσή του, το νοσοκομείο τονίζει ότι “δεν τίθεται θέμα ασφαλείας” και ότι “δύνανται να λειτουργούν καθημερινά οι τρεις χειρουργικές τράπεζες”.

Η απόφαση αυτή έρχεται μετά από την προηγούμενη ανακοίνωση του χειρουργικού τομέα του νοσοκομείου, όπου είχε αποφασιστεί η αναστολή των χειρουργείων από την. Δευτέρα 27 Μαΐου, λόγω έλλειψης αναισθησιολόγων και νοσηλευτών. Αγλαΐα Κυριακού: «Δεν αναστέλλονται τα τακτικά χειρουργεία»

Παράλληλα, και οι γιατροί του νοσοκομείου. “Αγία. Σοφία” είχαν αναστείλει τα τακτικά χειρουργεία από την 1η Ιουνίου, ωστόσο έλαβαν διαβεβαιώσεις για ενίσχυση του προσωπικού και έτσι ανέστειλαν την κινητοποίηση.

Η ανακοίνωση του. Αγλαΐα Κυριακού αναφέρει ότι η απόφαση για μη αναστολή των χειρουργείων λήφθηκε “αφού έλαβε υπόψιν του την κατηγορηματική διαβεβαίωση, τόσο της. Διευθύντριας Ιατρικής Υπηρεσίας όσο και του. Διευθυντή. Χειρουργικού Τομέα, ότι με το υπάρχον προσωπικό δεν τίθεται θέμα ασφαλείας και δύνανται να λειτουργούν καθημερινά οι τρεις χειρουργικές τράπεζες”.

Related posts

Μέγαρα: Διασωληνωμένος 4χρονος που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφο της μητέρας του

ArcadiaSpot Team

Leave a Comment