Αθλητικά Δήμος Τρίπολης Επικαιρότητα Ροή Ειδήσεων Τοπικά Νέα

ΑΕΚ Τρίπολης: Με απόλυτη επιτυχία το 4ο Προπαιδικό u10

ΑΕΚ Τρίπολης: Με απόλυτη επιτυχία το 4ο Προπαιδικό u10

ΑΕΚ Τρίπολης: Με απόλυτη επιτυχία το 4ο Προπαιδικό u10

Με μεγάλη επιτυχία, ύστερα από το 2019 διοργανώθηκε από τον όμιλό τένις της ΑΕΚ Τρίπολης το 4ο Προπαιδικό open Juniors για αγόρια και κορίτσια κάτω των 10 ετών. Στις τενιστικές εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Τρίπολης περισσότεροι από 80 αθλητές ηλικίας 6-10 ετών από όλα τα μέρη της Πελοποννήσου αγωνίστηκαν σε ένα τριήμερο τουρνουά, το οποίο είχε όλες τις καιρικές συνθήκες. Η ΑΕΚ Τρίπολης με την συμπαράσταση του Δήμου Τρίπολης έφερε τουρνουά Πανελλαδικού επιπέδου Ε3 για πρώτη φορά μετά από 5 χρόνια δίχως την στήριξη ιδιωτικών φορέων, το οποίο κατά γενική ομολογία των σωματείων που συμμετείχαν, οργανώθηκε από κάθε πλευρά άριστα.

Με χορηγούς το Agropolis του κ. Αποστολόπουλου, ο οποίος προσέφερε φρούτα σε όλα τα παιδιά όπου συμμετείχαν, το Merci  της κα. Αλιγέωργα, η οποία προσέφερε τα νερά στους αθλητές και τους Αρκάδες Διασώστες να καλύπτουν το υγειονομικό κομμάτι της διοργάνωσης, με την αγάπη τους για την προσφορά στον αθλητισμό, στον συνάνθρωπο, διδάσκοντάς όλους εμάς την έννοια και την σημασία του εθελοντισμού, κύλησαν 3 μέρες αγωνιστικού τένις στην Αρκαδική πρωτεύουσα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι του πράσινου επιπέδου τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:

Αγόρια κάτω των 10 ετών:

1η θέση: Τριανταφύλλου Θάνος (ΑΕΚ Τρίπολης)

2η θέση: Παύλου Παναγιώτης (Αρκαδικό ΟΑ)

3η θέση: Κυμπουρόπουλος Γιάννης (Ρήγας ΑΟΑΑ) & Σκλήρης Αθανάσιος (Ζευς ΠΑΟ Κορίνθου)

Κορίτσια κάτω των 10 ετών:

1η θέση: Μπαρουξή Γαρυφαλλιά (ΑΕΚ Τρίπολης)

2η θέση: Παπακώστα Σοφία (ΑΕΚ Τρίπολης)

3η θέση: Καστραντά Αναστασία (ΑΕΚ Τρίπολης) & Ψυχογυιού Βασιλική (ΑΟΑ Σικυώνος)

ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΟ CONSOLATION ΤΩΝ ΑΓΟΡΙΩΝ :

1η θέση: Κοροδήμος Γιώργος (ΑΕΚ Τρίπολης)

2η θέση: Παπαδόπουλος Γιώργος (Ακαδημία Τένις Σπάρτης)

3η θέση: Σούντας Βασίλης (ΑΕΚ Τρίπολης

ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΟ CONSOLATION ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ :

1η θέση: Καραλή Νικολία (ΑΕΚ Τρίπολης)

2η θέση: Κουλεντιανού Αργυρώ (ΑΕΚ Τρίπολης)

3η θέση: Κεφαλά Βασιλεία (ΑΟΑ Σικυώνος) & Καλαντζή Χριστίνα (ΑΟΑ Σικυώνος)

Κατά την διάρκεια του πορτοκαλί επιπέδου οι αθλητές χωρίστηκαν σε μεικτές ομάδες, με παιδιά από όλα τα σωματεία, και έπαιξαν 1,5 ώρα διάφορά παιχνίδια συναγωνισμού μέσα σε ένα πραγματικά ηλιόλουστο αλλά συνάμα δροσερό απόγευμα. Την σκυτάλη πήραν τα παιδιά του Κόκκινου επιπέδου τα οποία έπαιξαν με τους ήρωες της Πέπας και του Spiderman κερδίζοντας για μια ακόμη φορά μετάλλια και αναμνηστικά από τους διοργανωτές. Η ΑΕΚ Τρίπολης θα ήθελα να ευχαριστήσει θερμά τους ομίλου του Athlisis Tennis Club. του Πόρου και του ΑΟΑ Σικυώνος Κιάτου για την συμμετοχή τους στο πορτοκαλί και κόκκινο επίπεδο παρουσιάζοντας σε όλους μας την Nouvelle Vague του τένις της Πελοποννήσου.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος , το Δ.Σ., και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου, Αρβανίτη και Δημητρόπουλου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους , όσους πήραν μέρος και μας τίμησαν με την παρουσία τους στο 4ο Προπαιδικό Open  της ΑΕΚ Τρίπολης, δίνοντας ραντεβού στο τελευταίο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές τουρνουά open του ομίλου μας με την Ονομασία ARCADIAN TENNIS OPEN 2024 το Σαββατοκύριακο 29-30/6/2024. ΑΕΚ Τρίπολης: Με απόλυτη επιτυχία το 4ο Προπαιδικό u10

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε τα ταμπλό

Related posts

ΤΡΙΠΟΛΗ: ΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ & ΦΥΣΙΚΟΥ

Arcadia Spot NG

Εκδηλώσεις για την 80η Επέτειο του Ολοκαυτώματος της Βλαχέρνας

Arcadia Spot NG

Επιτυχής ολοκλήρωση της επίσκεψης στο Farnese της Ιταλίας στο πλαίσιο του έργου PRO.GRE.S.S.

Arcadia Spot NG

Leave a Comment