Αθλητικά Δήμος Τρίπολης Επικαιρότητα

ΑΕΚ Τρίπολης: 1oς ο Τριανταφύλλου στο 3ο Προπαιδικό u10 της Κορίνθου

ΑΕΚ Τρίπολης: 1oς ο Τριανταφύλλου στο 3ο Προπαιδικό u10 της Κορίνθου

ΑΕΚ Τρίπολης: 1oς ο Τριανταφύλλου στο 3ο Προπαιδικό u10 της Κορίνθου

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος , το Δ.Σ., και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου, Αρβανίτη και Δημητρόπουλου θα ήθελαν να συγχαρούν τον αθλητή μας Τριανταφύλλου Θάνο, για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο 3ο ενωσιακό τουρνουά της ΣΤ ένωσης για κορίτσια κάτω των 10 ετών.

Στις εγκαταστάσεις του ΟΑ Κορίνθου ο αθλητής της ΑΕΚ Τρίπολης έκανε το 3 στα 3 την φετινή χρονιά στα τουρνουά της ΣΤ Ένωσης κερδίζοντας ακόμα μια 1η θέση. Ο 9χρονος αθλητής από την ΑΕΚ σε 64άρι ταμπλό ξεκίνησε από το no2 και αφού πέρασε τον πρώτο γύρο με bye  επικράτησε στον δεύτερο του Αμέρ (Ρήγας ΑΟΑΑ) με 2-0 σετ (40,40) Στον Τρίτο γύρο κέρδισε τον Κυμπουρόπουλο (Ρήγας ΑΟΑΑ) με 2-0 σετ (40, 40) και στον τέταρτο γύρο επικράτησε του Τάσιου (Ναυπλιακός ΑΟ) με 2-0 σετ (40,40). Στα ημιτελικά της διοργάνωσης ο Τριανταφύλλου κέρδισε τον Κάρμη (ΑΟΑ Ηλιούπολης) με 2-0 σετ (40,41) μπαίνοντας στον μεγάλο τελικό. Στον Τελικό επικράτησε άνετα με 2-0 σετ (40, 40) του Παύλου από τον Αρκαδικό ΟΑ Ατλα κατακτώντας με εμφατικό τρόπο την 1η θέση του ταμπλό.

Από την ΑΕΚ Τρίπολης, πολλά συγχαρητήρια αξίζουν τόσο στον Βασίλη Σούντα και Τριανταφύλλου Γιωργό που έφτασαν μέχρι τους 32 του ταμπλό, όσο και στον Κοροδήμο Γιώργο για την είσοδό του στους 16 της διοργάνωσης.

Πολλά συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά στον Τριανταφύλλου Θάνο, που μας κάνει υπερήφανους, τόσο με τα αποτελέσματά του, όσο και με την συμπεριφορά του, εντός και εκτός των 4 γραμμών του γηπέδου. ΑΕΚ Τρίπολης: 1oς ο Τριανταφύλλου στο 3ο Προπαιδικό u10 της Κορίνθου

Related posts

3ος ο Αθανασόπουλος του ομίλου Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στα Γιάννενα

Arcadia Spot NG

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΠΑΚΙΩΝ από τον όμιλο τένις 

Arcadia Spot NG

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: 3άδα πρωτιών για τους Τριανταφύλου, Κοροδήμο και Σούντα του ομίλου τένις 

Arcadia Spot NG

Leave a Comment