Αθλητικά Δήμος Τρίπολης Επικαιρότητα Ροή Ειδήσεων Τοπικά Νέα

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: 2η θέση για Σούντα και 3η για Κοροδήμο του ομίλου Τένις

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: 2η θέση για Σούντα και 3η για Κοροδήμο του ομίλου Τένις

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: 2η θέση για Σούντα και 3η για Κοροδήμο του ομίλου Τένις

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος , το Δ.Σ., και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου και Αρβανίτη θα ήθελαν να συγχαρούν τους αθλητές Σούντα Στάυρο και Κοροδήμο Γιώργο για την διπλή τους επιτυχία στο πρόσφατο τουρνουά τένις που έγινε με έδρα το Athlisis Tennis Club.

Έπεσε η αυλαία στο τουρνουά juniors του Athlisis Tennis Club. Ήταν η 10 χρονιά που το Athlisis Tennis Club διοργάνωσε το συγκεκριμένο open  με την συμμετοχή αρκετών παιδιών από τους όμορους νομούς. Η ακαδημία μας συμμετείχε με 5 αθλητές κάτω των 10 ετών στο πορτοκαλί και στο πράσινο επίπεδο.

Ο αθλητής μας Σούντας Στάυρος (Πορτοκαλί επίπεδο) κατέκτησε την 2η θέση του τουρνουά καθώς επικράτησε τριών αντιπάλων στην κατηγορία του ταμπλό Round Robbin τερματίζοντας στην 1η θέση του ταμπλό . Στα ημιτελικά κέρδισε και τον επόμενο αθλητή και πέρασε στο τελικό, όπου δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε από τον Μάγουλα Άκη κατακτώντας την 2η θέση του τουρνουά.

Στο πράσινο επίπεδο ο αθλητής μας Κοροδήμος Γιώργος πέρασε και αυτός νικηφόρα, ως δεύτερος την φάση του Round Robbin κερδίζοντας δύο αθλητές και χάνοντας από τον Νικητή του τουρνουά, τον αθλητή Κούπερ. Στα ημιτελικά δεν τα κατάφερε απέναντι στον Κυμπουρόπουλο με αποτέλεσμα να βρεθεί στην 3η θέση του πράσινου επιπέδου.

Η διοίκηση και σύσσωμη η προπονητική ομάδα τους συγχαίρουν για μια ακόμη φορά και τους εύχονται καλή επιτυχία στα τελικά του Arcadian Tennis Open 2024 by Aire  που έχουν μέχρι τώρα περάσει και οι δύο. ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: 2η θέση για Σούντα και 3η για Κοροδήμο του ομίλου Τένις

Related posts

ΤΡΙΠΟΛΗ: ΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ & ΦΥΣΙΚΟΥ

Arcadia Spot NG

Εκδηλώσεις για την 80η Επέτειο του Ολοκαυτώματος της Βλαχέρνας

Arcadia Spot NG

Επιτυχής ολοκλήρωση της επίσκεψης στο Farnese της Ιταλίας στο πλαίσιο του έργου PRO.GRE.S.S.

Arcadia Spot NG

Leave a Comment