Αστυνομικά Επικαιρότητα

Αθήνα: Σύλληψη 2 μαθητών για κατοχή ναρκωτικών

Αθήνα: Σύλληψη 2 μαθητών για κατοχή ναρκωτικών Αθήνα: Σύλληψη 2 μαθητών

Από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων συνελήφθησαν -2- μαθητές οι οποίοι εντοπίστηκαν να κατέχουν ποσότητες ναρκωτικών έξω από σχολικό συγκρότημα της Αθήνας. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για ναρκωτικά και όπλα. Συνελήφθη και η μητέρα του ανήλικου μαθητή για παραμέληση εποπτείας.

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 αυτοσχέδιες συσκευασίες με ναρκωτικά, 6 σουγιάδες και 2 μαχαίρια.

Συνεχίζονται οι ειδικές δράσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, που στοχεύουν στην εξάλειψη της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας των ανηλίκων. Στο πλαίσιο αυτό, σε επιχειρησιακή δράση της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν μεσημβρινές ώρες χθες, Τετάρτη 10 Απριλίου 2024, πλησίον σχολικού συγκροτήματος σε περιοχή της Αθήνας, -2- μαθητές (εκ των οποίων ο ένας ανήλικος), στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν ποσότητες κάνναβης. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων. Ενώ απογευματινές ώρες εντοπίστηκε και συνελήφθη και μια 47χρονη, μητέρα του ανηλίκου κατηγορούμενου, για παραμέληση εποπτείας.
Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, εντοπίστηκαν οι -2- μαθητές που μόλις είχαν εξέλθει από την κεντρική είσοδο του σχολικού συγκροτήματος, και σε σωματικό έλεγχο βρέθηκαν -10- αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν συνολικά -14,1- γραμμάρια κάνναβης.


Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των -2- συλληφθέντων, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν -6- σουγιάδες και -2- μαχαίρια. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Related posts

ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Σύλληψη 69χρονου για καλλιέργεια κάνναβης

Arcadia Spot NG

Εξαρθρώθηκαν 2 εγκληματικές οργανώσεις που εξασφάλιζαν παράνομη διαμονή αλλοδαπών

Arcadia Spot KP

Αθήνα: 11 συλλήψεις για Παράνομα παιχνίδια

Arcadia Spot KP

Leave a Comment