Αθλητικά Διεθνή Επικαιρότητα

Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Τσαπατάκης-Συγχαρητήρια από το ΚΑΑ Παλλάδιον

Η τελευταία ημέρα του Ιουλίου ( 31/7/23 ) μας επιφύλαξε μία μεγάλη και ευχάριστη είδηση. Ένα δικό μας παιδί, ένας μεγάλος μαχητής και ένας συγκλονιστικός αθλητής κατάφερε να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και να μας κάνει όλους περήφανους για μια ακόμη φορά. 


Ο λόγος για τον 35χρονο Χανιώτη Παραολυμπιονίκη αθλητή κολύμβησης Αντώνη Τσαπατάκη ο οποίος γύρισε στην Ελλάδα από το Μάντσεστερ της Αγγλίας έχοντας κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης.


Με χρόνο 1:39.53 κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο του, να παραμείνει στο θρόνο του και να στεφθεί για 2η συνεχόμενη φορά παγκόσμιος πρωταθλητής στην κατηγορία 100 μέτρα πρόσθιο SB4. 
Η επιτυχία του Αντώνη Τσαπατάκη γίνεται ακόμα μεγαλύτερη αφού με αυτό το χρυσό  μετάλλιο η Ελλάδα κέρδισε την 1η πρόκριση στην κολύμβηση για τους Παραολυμπιακούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024.


Η Διοίκηση του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ της Τρίπολης συγχαίρει τον παγκόσμιο πρωταθλητή Αντώνη Τσαπατάκη για την τεράστια επιτυχία του αλλά και για τα μαθήματα ζωής που παραδίδει καθημερινά σε όλους μας με τη στάση του. Πάντα θυμόμαστε τη συνεργασία που είχαμε μαζί του για να δημιουργηθεί Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά ΑΜΕΑ στην Τρίπολη. Ένας στόχος που έγινε τελικά πραγματικότητα.


Εις ένδειξη τιμής για την επιτυχία του στον αθλητισμό και αναγνώρισης για την προσφορά του στην κοινωνία, σας θυμίζουμε το spot που είχε φτιάξει τότε το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ με πρωταγωνιστή τον Αντώνη Τσαπατάκη και τίτλο: “ψυχή θέλει”. Απολαύστε το.


https://www.youtube.com/watch?v=eTQ0r8j-Fhs

Related posts

Θέση Εργασίας | Βοηθός Λογιστή στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ

Arcadia Spot NG

ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ

Arcadia Spot NG

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment