Επικαιρότητα

Η απάντηση του Best στο Γιάννη Σμυρνιώτη

Με την θεσμική υποχρέωση την οποία ως μέσο ενημέρωσης έχουμε, με την ακεραιότητα της ευθύνης και την πιστότητα του ρόλου τον οποίο υπηρετούμε αδιαπραγμάτευτα εδώ και δεκαετίες, αλλά και της θέσης -στην οποία οι πολίτες μας έχουν κατατάξει με την προτίμησή τους ως πρώτους και τους ευχαριστούμε- οφείλουμε μια απάντηση στα γραφόμενα από τον κ. Σμυρνιώτη.

Καταρχάς, κάνουμε γνωστό πως οποιαδήποτε απόπειρα αναφοράς γίνεται σε εμάς ή… εμπλοκής μας, κατά αυτόν τον ακατάληπτο τρόπο, στον προεκλογικό αγώνα ο οποίος εξελίσσεται στο δήμο Τρίπολης, πλέον, θα απαντάται δεόντως και αρμοδίως.

Ακολούθως, ξεκαθαρίζουμε πως για λογαριασμό της τηλεόρασης BEST, που είναι ο εντολέας, διεξήχθη η δημοσκόπηση η οποία και παρουσιάστηκε από το κεντρικό της δελτίο ειδήσεων, από μια από τις πλέον πιστοποιημένες και καταξιωμένες εταιρείες στον χώρο, την εταιρεία RASS. Οι έρευνες έχουν ταυτότητα, δομημένη ανάλυση και στοιχεία και θα μπορούσε ο κ. Σμυρνιώτης να απηύθυνε ένα ερώτημα σε εμάς και να μην εκτίθεται κατά αυτόν τον τρόπο!

Τα υπόλοιπα με τα οποία… βασανίζει το μυαλό του, ο αξιότιμος κ. Σμυρνιώτης, αφιερώνοντας τις δυνάμεις του και τον πολύτιμο και στερεύοντα πολιτικό χρόνο για να ασχοληθεί με ένα μέσο -δήθεν- για να τροφοδοτήσει τις όποιες εντυπώσεις της προεκλογικής αντιπαράθεσης με βαρύγδουπες εκφράσεις περί «προνομιακών σχέσεων» και «σκανδάλων», ακριβώς επειδή υπάρχει η «Διαύγεια» και τώρα την… ανακάλυψε, θα έπρεπε -σε ότι μας αφορά- να αξιολογήσει τα όσα διαπιστώνει πριν μιλήσει, στην αντιπαραβολή και με τα υπόλοιπα μέσα. Έτσι πολύ απλά η λάσπη στον ανεμιστήρα επιστρέφεται.

Όσο για τα περί «τριγωνικής σχέσης» και άλλα τέτοια… γαργαλιστικά, χαιρόμαστε που ευθυμήσαμε σε αυτή τη δύσκολη για όλους περίοδο, παρ’ όλα αυτά είμαστε σε θέση στην πρώτη του επίσκεψη στις εγκαταστάσεις μας -πιθανόν αύριο- να τον κεράσουμε, το μόνο τρίγωνο που ξέρουμε… Λαχταριστό τρίγωνο Πανοράματος.

Με κάθε εκτίμηση, και, με την υπόμνηση να παύσει η όποια προσπάθεια εμπλοκής μας στα όσα εξελίσσονται στο πεδίο της προεκλογικής «μάχης». Και φυσικά, καλή επιτυχία, κε Σμυρνιώτη.

Related posts

Το ευχαριστήριο μήνυμα του Γιάννη Σμυρνιώτη

Arcadia Spot GZ

Τηλεφωνικά συνεχάρη ο Γιάννης Σμυρνιώτης τον Δήμαρχο Τρίπολης Κώστα Τζιούμη

Arcadia Spot GZ

Η Τρίπολη απόψε αλλάζει Δήμαρχο! Ξεκάθαρο μήνυμα νίκης του Γιάννη Σμυρνιώτη!

ArcadiaSpot Team

Leave a Comment