Απανθρακωμένος άνδρας βρέθηκε μέσα σε αυτοκίνητο στην Πάτρα. Το αστυνομικό τμήμα της Δυτικής Αχαΐας και οι πυροσβέστες ερευνούν τον θάνατο ενός άνδρα που βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα σε ένα αυτοκίνητο στην περιοχή του Κουνουπελίου στην Πάτρα το βράδυ του Σαββάτου 09/09. Παράλληλα, αναμένεται το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, η οποία θα καθορίσει τα ακριβή αίτια θανάτου του άνδρα.
Ο νεκρός εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης μιας πυρκαγιάς σε ένα ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε δασική έκταση στην περιοχή Λουτρά Υρμίνης Κουνουπελίου, στον δήμο της Δυτικής Αχαΐας.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας βρισκόταν στη θέση πρηνηδόν στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου. Όσον αφορά τη διαδικασία ταυτοποίησης του νεκρού άνδρα, αναμένεται να ληφθούν δείγματα γενετικού υλικού.