Αστυνομικά Δήμος Τρίπολης Επικαιρότητα Ροή Ειδήσεων

ΑΠΑΤΗ σε βάρος προμηθευτή του Δήμου Τρίπολης

ΑΠΑΤΗ σε βάρος προμηθευτή του Δήμου Τρίπολης

ΑΠΑΤΗ σε βάρος προμηθευτή του Δήμου Τρίπολης

Ο Δήμος Τρίπολης ενημερώνει τους συμπολίτες μας, ότι διαπιστώθηκε απόπειρα απάτης σε βάρος επιχειρηματία – προμηθευτή του Δήμου Τρίπολης με χρήση ονομάτων υπηρεσιακών στελεχών του αρμόδιου τμήματος του δήμου.

Ειδικότερα, άγνωστοι προσποιούμενοι στελέχη του Δήμου Τρίπολης, αποπειράθηκαν να εξαπατήσουν συμπολίτη επιχειρηματία λέγοντάς του ότι έχει αλλάξει ο τρόπος που πιστώνονται τα χρήματα από το αρμόδιο τμήμα του Δήμου και πως πρέπει να δοθεί τραπεζικός λογαριασμός IBAN για την ολοκλήρωση της συναλλαγής- εξόφλησης του ποσού. Ευτυχώς, ο επιχειρηματίας δεν προέβη σε καμία ενέργεια και ενημέρωσε τόσο το Δήμο Τρίπολης όσο και το αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα.

Οι διενεργούντες την απάτη ενδεχομένως αντλούν στοιχεία πληρωμών από τη Διαύγεια, καθώς φαίνεται να γνωρίζουν αριθμούς συναλλαγών, ακριβή ποσά πληρωμών και ονόματα στελεχών του Δήμου, ενώ όπως προκύπτει είναι καλοί γνώστες του τρόπου λειτουργίας των τραπεζικών καρτελών, καθώς οδηγούν τους καλόπιστους προμηθευτές βήμα – βήμα στη διασταύρωση δεδομένων και τη συμπλήρωση στοιχείων.

Εφίσταται η προσοχή προς όλους τους συμπολίτες μας και ειδικά σε όσους συνεργάζονται με τις δημοτικές υπηρεσίες, ώστε να μην υπάρξει άλλο αντίστοιχο κρούσμα απάτης εναντίον οποιουδήποτε.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΠΑΤΗ σε βάρος προμηθευτή του Δήμου Τρίπολης

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΑΡΔΙΑΜΠΑΣΗΣ Ο Δήμος Τρίπολης ενημερώνει τους συμπολίτες μας, ότι διαπιστώθηκε απόπειρα απάτης σε βάρος

Related posts

ΤΡΙΠΟΛΗ: ΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ & ΦΥΣΙΚΟΥ

Arcadia Spot NG

Εκδηλώσεις για την 80η Επέτειο του Ολοκαυτώματος της Βλαχέρνας

Arcadia Spot NG

Επιτυχής ολοκλήρωση της επίσκεψης στο Farnese της Ιταλίας στο πλαίσιο του έργου PRO.GRE.S.S.

Arcadia Spot NG

Leave a Comment