Αστυνομικά Επικαιρότητα Ροή Ειδήσεων

Απειλητικά μηνύματα σε σχολεία: Τι δηλώνει η Αστυνομία

Απειλητικά μηνύματα σε σχολεία: Τι δηλώνει η Αστυνομία

Απειλητικά μηνύματα σε σχολεία: Τι δηλώνει η Αστυνομία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σήμερα το πρωί μεγάλος αριθμός σχολείων έγιναν αποδέκτες πανομοιότυπου μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με απειλητικό περιεχόμενο. Το μήνυμα εμφαίνεται να προέρχεται από χώρα του εξωτερικού, ενώ η μαζικότητα αποστολής του, ακόμη και σε σχολικές μονάδες οι οποίες σήμερα δεν λειτουργούν, καταδεικνύει ότι σκοπός του μηνύματος είναι η δημιουργία αναστάτωσης και ο κλονισμός του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών. Απειλητικά μηνύματα σε σχολεία: Τι δηλώνει η Αστυνομία

Σε κάθε περίπτωση, από την. Ελληνική Αστυνομία υπήρξε άμεση κινητοποίηση ώστε σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και τις σχολικές μονάδες να πραγματοποιηθεί ο σχετικός έλεγχος , ενώ ήδη η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό του αποστολέα.

Η ασφάλεια των πολιτών και ιδίως της μαθητικής κοινότητας αποτελεί κύριο μέλημα και πρώτιστη προτεραιότητα για το. Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την. Ελληνική Αστυνομία και προς τον σκοπό αυτό θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την αποκάλυψη του δράστη.

Related posts

Από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνελήφθη 54χρονος για «πειρατεία» συνδρομητικών καναλιών

Arcadia Spot GZ

Αστυνομία: Αναμετέδιδαν συνδρομητικά τηλεοπτικά κανάλια έναντι αμοιβής

#omada_Arcadia_Spot*

Σύγχρονες διαδικτυακές απειλές & διαδικτυακές συμπεριφορές υψηλού κινδύνου στο Στασινοπούλειο

#omada_Arcadia_Spot*

Leave a Comment