Δήμοι Αρκαδίας Επικαιρότητα Τουρισμός

Δημοφιλής τουριστικός προορισμός η Αρκαδία

Ο Άγιος Πέτρος, ο Πλάτανος, ο Τυρός, το Λεωνίδιο, το Παράλιο Άστρος και άλλοι ορεινοί και παραθαλάσσιοι προορισμοί βρέθηκαν στο επίκεντρο δημοσιογράφων του τουριστικού και οικονομικού ρεπορτάζ μεγάλων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, σ’ ένα ταξίδι γνωριμίας και εξοικείωσης (fam trip) με την απαράμιλλη ομορφιά των Δήμων Βόρειας και Νότιας Κυνουρίας με στόχο την άμεση προώθησή τους ως τουριστικό προορισμό όλο τον χρόνο.


Alpha Tv


Ως ένας δημοφιλής προορισμός παρουσιάζεται η Αρκαδία στο κεντρικό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, με φυσικές ομορφιές και παραδοσιακά χωριά που προσελκύουν τους ταξιδιώτες.
Ο Πρόεδρος του τουριστικού τμήματος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Σαμπράκος, η Πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων Ανατολικής Κυνουρίας κα. Βίβιαν Μανωλέσου και το μέλος της Κοινότητας του Αγίου Πέτρου κ. Δημήτρης Παινέσης μίλησαν στον Alpha για τη φυσική ομορφιά του τόπου, τη φιλοξενία, τα παραδοσιακά προϊόντα και τα τουριστικά πακέτα που διαθέτει η Κυνουρία.


Στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr μπορείτε να δείτε το ρεπορτάζ ή πατώντας τον σύνδεσμο: https://www.alphatv.gr/news/koinonia/article/140221/diakopes-stin-arkadia/


Related posts

Τροχαίο στην πόλη μας: Γνωρίζει κανείς περισσότερες πληροφορίες;

Arcadia Spot NG

Κώστας Τζιούμης: «Με συνεργασίες κάνουμε δουλειά για τα σχολεία του τόπου μας»

Arcadia Spot NG

Στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα “Δημιουργική Ευρώπη” ο Δήμος Τρίπολης

Arcadia Spot NG

Leave a Comment