Δήμος Β. Κυνουρίας Εκδηλώσεις Επικαιρότητα

Βόρεια Κυνουρία : Παρουσίαση Μουσικού Λευκώματος «Σαν της Ωριάς το Κάστρο»

Βόρεια Κυνουρία : Παρουσίαση Μουσικού Λευκώματος

Βόρεια Κυνουρία : Παρουσίαση Μουσικού Λευκώματος «Σαν της Ωριάς το Κάστρο». Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων 2023 του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις οι οποίες αφορούν στον εορτασμό των 200 χρόνων από τη σύγκληση της Β΄ Εθνοσυνέλευσης στο Άστρος Κυνουρίας.

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.00 παρουσιάζεται το Επετειακό Μουσικό Λεύκωμα «Σαν της Ωριάς το Κάστρο», στην πλατεία Καρυτσιώτη της Κοινότητας Άστρους.

Πρόκειται για την πρώτη μουσική έκδοση που αφορά την Κυνουρία και περιλαμβάνει τραγούδια κυρίως από τον ιστορικό κύκλο της περιοχής, τονίζοντας έτσι και μια άλλη πτυχή της περιόδου της Επανάστασης.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί από τον επιμελητή της παραγωγής και της έκδοσης Ιωάννη Κ. Παυλόπουλο και τους συντελεστές της έκδοσης Σμαράγδη Ι. Αρβανίτη και Δημήτρη Καραχάλιο.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άστρους και Σύλλογος Ελληνικών Χορών και Εθνογραφικών Ερευνών «ο Θυρεάτης». Το επετειακό μουσικό λεύκωμα αποτελεί έκδοση του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Δείτε όλες τις εκδηλώσεις εδώ

Related posts

Με την προβολή της ταινίας «Τρεις μέρες του Κόνδορα» συνεχίζει η Κινηματογραφική Λέσχη Άστρους

Arcadia Spot GZ

Ο Γιώργος Παπαηλιού εισηγητής στην προσυνεδριακή συνέλευση της ΟΜ Βόρειας Κυνουρίας,στο Παράλιο Άστρος

Arcadia Spot GZ

Με την προβολή της ταινίας «Barefoot in the Park» συνεχίζει η Κινηματογραφική Λέσχη Άστρους

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment