Δήμος Β. Κυνουρίας Επικαιρότητα

Δήλωση Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας Γιώργου Καμπύλη για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Δήλωση Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας Γιώργου Καμπύλη

Δήλωση Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας Γιώργου Καμπύλη για την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης παρευρέθηκε σήμερα στον Αγιασμό για την έναρξη της σχολικής χρονιάς σε διάφορες σχολικές μονάδες του Δήμου και δήλωσε:

«Η έναρξη της σχολικής χρονιάς σηματοδοτεί πάντα ένα ελπιδοφόρο νέο ξεκίνημα στη διαδικασία της μάθησης. Η κριτική σκέψη, η γνώση, η παιδεία είναι οι σημαντικότερες αρετές για τα παιδιά μας.

Με το πρώτο κουδούνι για τη νέα σχολική χρονιά εύχομαι σε όλη τη μαθητική κοινότητα να έχουν μια δημιουργική πορεία στη γνώση με συνοδοιπόρους τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους.

Ως Δήμος Βόρειας Κυνουρίας, με τις αρμόδιες υπηρεσίες μας, θα σταθούμε και φέτος αρωγοί στην προσπάθεια των εκπαιδευτικών και των μαθητών, για μια απρόσκοπτη σχολική περίοδο, σε ασφαλείς συνθήκες, με τους επιβεβλημένους κανόνες.

Κοινός στόχος όλων μας είναι το εκπαιδευτικό περιβάλλον, σε όλες τις βαθμίδες του, να έχει τη δυνατότητα να προσφέρει τις αναγκαίες και ουσιαστικές γνώσεις στις νεότερες γενιές, που αποτελούν το μέλλον του τόπου μας. Καλή σχολική χρονιά!»

Related posts

Βόρεια Κυνουρία: Επίσκεψη Υφυπουργού Πολιτισμού Χρίστου Δήμα

Arcadia Spot NG

ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ: Έκδοση Ιστορικού Παραμυθιού για το 1821

Arcadia Spot NG

Εκδηλώσεις για τη Β’ Εθνοσυνέλευση στη Β. Κυνουρία

Arcadia Spot NG

Leave a Comment