Εκδηλώσεις Επικαιρότητα

ΔΕΥΑΤ: Δωρεάν Παιδικές Παραστάσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Νερού

ΔΕΥΑΤ: Δωρεάν Παιδικές Παραστάσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Νερού

ΔΕΥΑΤ: Δωρεάν Παιδικές Παραστάσεις στις 24 Μαρτίου για την Παγκόσμια Ημέρα Νερού

Η ΔΕΥΑΤ ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά ότι διοργανώνει 3 δωρεάν θεατρικές παραστάσεις για παιδιά, για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Νερού στις 22 Μαρτίου.

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 24 Μαρτίου στις 12:00-13:00, 16:00-17:00 και 18:00-19:00 στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο και είναι δωρεάν για όλα τα παιδιά του Δήμου Τρίπολης.

Η είσοδος είναι δωρεάν με εισιτήριο που μπορείτε να παραλάβετε από το ταμείο της ΔΕΥΑΤ: 2ος όροφος, Οδός Ιωάννη Παπαδημητρίου (Πλατεία Νέας Δημοτικής Αγοράς), έως και την Παρασκευή 22 Μαρτίου.

Ο Τίτλος της Παράστασης είναι “Ο Πειρατής Μπού!”, από τη θεατρική ομάδα του Θωμά Κινδύνη «Μορφές Έκφρασης» με σενάριο και σκηνοθεσία της Άννας Τζίμα.

Η παράσταση έχει σχεδιαστεί για να συμμετέχουν παιδιά 4 έως 12 ετών και να τα βοηθήσει να μάθουν για τη σημασία του νερού μέσα από μια διασκεδαστική και συναρπαστική εμπειρία.

Η ΔΕΥΑΤ τηρεί τη δέσμευσή της να προάγει την προστασία και την εξοικονόμηση νερού στον Δήμο μας μέσα από σημαντικές εκπαιδευτικές δράσεις. ΔΕΥΑΤ: Δωρεάν Παιδικές Παραστάσεις

Πιστεύουμε ότι αυτή η θεατρική παράσταση είναι ένας σύγχρονος και εποικοδομητικός τρόπος να διδάξουμε στα παιδιά τη σημασία του νερού και τον ρόλο που μπορούν να παίξουν στην προστασία του.

Καλούμε τα παιδιά να συμμετάσχουν σε αυτό το σπουδαίο εκπαιδευτικό γεγονός.
Ελπίζουμε να σας δούμε εκεί!

https://deyatrip.gr/nea/theatriki-parastasi-gia-tin-pagkosmia-imera-neroy-2024

Related posts

Διακοπή νερού στην Εθνικής Αντιστάσεως

Arcadia Spot NG

ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ: Δείτε τις περιοχές

Arcadia Spot NG

Η Παγκόσμια Ημέρα του Νερού: Η Ανάγκη για Δράση και Συνείδηση

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment