Ελλάδα Επικαιρότητα Πελοπόννησος Πολιτικά

Δημήτρης Πιστεύος: «Ευχαριστώ θερμά όλους τους Πελοποννησίους συναδέλφους αυτοδιοικητικούς που με την ψήφο τους έφεραν το θετικό αποτέλεσμα της εκλογής μου».

Με αφορμή την άκρως τιμητική υπερψήφιση της υποψηφιότητάς μου ως εκπρόσωπο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου  (ΠΕΔ) στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)  θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους Πελοποννησίους συναδέλφους αυτοδιοικητικούς που με την ψήφο τους έφεραν το θετικό αποτέλεσμα της εκλογής μου.

Επίσης, θέλω να συγχαρώ όλους τους εκλεγμένους συναδέλφους μου τόσο σε επίπεδο εκπροσώπων στην ΚΕΔΕ όσο και στο νέο διοικητικό σχήμα της ΠΕΔ Πελοποννήσου και ιδιαίτερα τον εκλεγέντα Πρόεδρο και Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο.

Υπόσχομαι ότι θα παραμείνω πιστός στις αρχές και τις αξίες που αρχικά με ενέπνευσαν να υπηρετήσω αυτό το θεσμό δημοκρατίας στο Δήμο Σικυωνίων και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι και μέσα από τα κεντρικά συλλογικά όργανα της  ΚΕΔΕ για μια ισχυρή και ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση, που θα μπορεί να συμβάλλει ουσιαστικά στην επίλυση των προβλημάτων, τα οποία απασχολούν τους Δήμους και τις τοπικές κοινωνίες.

Related posts

Ευχαρηστήρια επιστολή του Ευστάθιου Κούλη για την εκλογή του στο Κ.Ε.Δ.Ε.

Arcadia Spot GZ

Οικονομική στήριξη στους πληγέντες δήμους με απόφαση ΚΕΔΕ

Arcadia Spot FG

Πραγματοποιήθηκε η τελευταία συνεδρίαση από τα μέλη της Επιτροπής “Οικονομικών των ΟΤΑ” της ΚΕΔΕ

ArcadiaSpot Team

Leave a Comment