Επικαιρότητα Περιφέρεια

Δημήτρης Πτωχός: Δήλωση για το αποτέλεσμα του Α’ γύρου των Περιφερειακών Εκλογών

Ο Δημήτρης Πτωχός ορκίζεται περιφερειάρχης Πελοποννήσου

Δημήτρης ΠτωχόςΜαζί με όλες και όλους που νιώθουν την ίδια αγάπη για αυτόν τον τόπο, ό,τι κι αν ψήφισαν σήμερα. Τους καλώ να προχωρήσουμε μαζί.

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση

Το πρώτο μεγάλο βήμα για να πάμε την Πελοπόννησο Μπροστά, έγινε χθες.

Ευχαριστώ τους συμπολίτες μου για την εμπιστοσύνη σε εμένα και το συνδυασμό μας.

Είπαν όχι στην τοξικότητα, όχι στις ξεπερασμένες πολιτικές του χθες!

Ναι στην αισιοδοξία, ναι στην αγάπη για τον τόπο μας.

Ναι στο σχέδιο για να κάνουμε την Περιφέρειά μας, μια Περιφέρεια Πρότυπο. 

Μας χάρισαν ένα ποσοστό που ελάχιστοι περίμεναν.

Θέλω να δώσω θερμά συγχαρητήρια και να ευχαριστήσω όσους από τους συνυποψηφίους μου έδωσαν τον αγώνα τους με ήθος και δεν υπέκυψαν στον πειρασμό της λάσπης και του λαϊκισμού.

Και βέβαια, ευχαριστώ όλες και όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού μας για τον σπουδαίο αγώνα, που είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε με την ίδια προσήλωση.

Κι αν φτάσαμε μόλις μία ανάσα από το να κριθεί οριστικά η εκλογή από την πρώτη Κυριακή, ειλικρινά δεν μας πειράζει καθόλου που για λίγες ψήφους δεν έγινε χθες αυτό. Γιατί αυτή η εκλογική εκστρατεία μάς δίνει μεγάλη χαρά και ώθηση.

Κάθε μέρα που περνάει, γινόμαστε πιο δυνατοί.

Έτσι θα συνεχίσουμε αυτή την εβδομάδα, για να φτάσουμε σε μια ακόμα μεγαλύτερη νίκη.

Με το ίδιο πάθος, το ίδιο πείσμα, τον ίδιο ενθουσιασμό. Και βέβαια, χωρίς να ακολουθήσουμε κανένα στο δρόμο του κιτρινισμού και της λάσπης.

Πρώτον, γιατί τα πολιτικά μας ήθη είναι διαφορετικά.

Και δεύτερον γιατί αύριο, θα είμαστε στο ίδιο Περιφερειακό Συμβούλιο και θα πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί για το καλό του τόπου μας και των παιδιών μας. 

Αυτή την πολιτική έχω μάθει να υπηρετώ, σε αυτή την πολιτική πιστεύω: στην πολιτική όπου ενώνουν τις δυνάμεις τους άνθρωποι που προέρχονται από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους και εργάζονται μαζί για το συλλογικό καλό.

Αυτό είμαστε έτοιμοι να κάνουμε.

Έτοιμοι να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας.

Να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας.

Μαζί με όλες και όλους που νιώθουν την ίδια αγάπη για αυτόν τον τόπο, ό,τι κι αν ψήφισαν σήμερα. Τους καλώ να προχωρήσουμε μαζί.

Όλοι μαζί να πάμε την Πελοπόννησο Μπροστά. 

Related posts

VisitPeloponnese | OPEN CALL – Συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο China Visitors Summit Europe 2025

Arcadia Spot NG

Σταθερή συνεργασία Περιφέρειας Πελοποννήσου και Δήμου Τρίπολης για έργα Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης

Arcadia Spot NG

Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η Χορωδία Τρίπολης παρουσιάζει το 6ο Πανελλήνιο Χορωδιακό «Φεστιβάλ του Πανός»

Arcadia Spot NG

Leave a Comment

Arcadia SPOT
Πολιτική Απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.