Επικαιρότητα Περιφέρεια Τουρισμός

Διαδικτυακή σύσκεψη Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας

lambro-tiletoyrist

Την Περιφέρεια Πελοποννήσου εκπροσώπησε ο αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης, Οικονομίας, Παιδείας, Δίκαιης Μετάβασης και ΣΔΙΤ Απορριμμάτων Χρήστος Λαμπρόπουλο στη διαδικτυακή σύσκεψη της Ενωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) με την υπηρεσιακή υπουργό Τουρισμού Ιωάννα Δρέττα, την Παρασκευή 9 Ιουνίου.

Θέματα της σύσκεψης αποτέλεσαν η προετοιμασία για την τουριστική περίοδο του καλοκαιριού και η όσο το δυνατόν αρτιότερη διαχείριση του τουριστικού προϊόντος, αλλά και η επίλυση των όποιων προβλημάτων υπάρχουν στον συγκεκριμένο τομέα.

Στην παρέμβασή του, ο Χρ. Λαμπρόπουλος επεσήμανε πως η Περιφέρεια Πελοποννήσου “καθημερινά εργάζεται προς την κατεύθυνση βελτίωσης των υποδομών της καθώς και για την βελτίωση του παρεχόμενου τουριστικού προϊόντος με σκοπό την κάλυψη των -αυξημένων πλέον- απαιτήσεων των επισκεπτών”.

Σημείωσε δε πως “η Περιφέρεια Πελοποννήσου αποτελεί αναπτυσσόμενο τουριστικό προορισμό αφού μπορεί να χαρίσει μοναδικές εμπειρίες που -όπως αναφέρει και το ‘μότο’ της τουριστικής καμπάνιας της- είναι «πέρα από το προφανές»”.

Related posts

Τριετής Προγραμματική Σύμβαση για το «Διεθνές Κέντρο Χορού» | Δημήτρης Πτωχός: «Η τέχνη και ο πολιτισμός αποτελούν θεμελιώδεις πυλώνες της στρατηγικής μας για την Περιφερειακή ανάπτυξη»

Arcadia Spot NG

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τις πρωταθλήτριες του Απόλλωνα Καλαμάτας

Arcadia Spot NG

Σειρά συναντήσεων του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με Δημάρχους για έργα ΟΧΕ και ΒΑΑ

Arcadia Spot NG

Leave a Comment