Επικαιρότητα Περιφέρεια Τουρισμός

Διαδικτυακή σύσκεψη Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας

lambro-tiletoyrist

Την Περιφέρεια Πελοποννήσου εκπροσώπησε ο αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης, Οικονομίας, Παιδείας, Δίκαιης Μετάβασης και ΣΔΙΤ Απορριμμάτων Χρήστος Λαμπρόπουλο στη διαδικτυακή σύσκεψη της Ενωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) με την υπηρεσιακή υπουργό Τουρισμού Ιωάννα Δρέττα, την Παρασκευή 9 Ιουνίου.

Θέματα της σύσκεψης αποτέλεσαν η προετοιμασία για την τουριστική περίοδο του καλοκαιριού και η όσο το δυνατόν αρτιότερη διαχείριση του τουριστικού προϊόντος, αλλά και η επίλυση των όποιων προβλημάτων υπάρχουν στον συγκεκριμένο τομέα.

Στην παρέμβασή του, ο Χρ. Λαμπρόπουλος επεσήμανε πως η Περιφέρεια Πελοποννήσου “καθημερινά εργάζεται προς την κατεύθυνση βελτίωσης των υποδομών της καθώς και για την βελτίωση του παρεχόμενου τουριστικού προϊόντος με σκοπό την κάλυψη των -αυξημένων πλέον- απαιτήσεων των επισκεπτών”.

Σημείωσε δε πως “η Περιφέρεια Πελοποννήσου αποτελεί αναπτυσσόμενο τουριστικό προορισμό αφού μπορεί να χαρίσει μοναδικές εμπειρίες που -όπως αναφέρει και το ‘μότο’ της τουριστικής καμπάνιας της- είναι «πέρα από το προφανές»”.

Related posts

Αστυνομικό Δελτίο Π. Πελοποννήσου 25/02/204-26/02/2024

Arcadia Spot GZ

2η Γιορτή Μανταρινιού στο Δρέπανο : Συνδιοργανώτρια η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Arcadia Spot GZ

Περιφέρεια Πελοποννήσου : 4ος Διαγωνισμός Ορθογραφίας

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment