Ελλάδα Επικαιρότητα

Διεγράφη από το Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών ο Κ. Πλεύρης για τους ναζιστικούς χαιρετισμούς

Διεγράφη από το Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών ο Κωνσταντίνος Πλεύρης για ναζιστικούς χαιρετισμούς του στην αίθουσα της δίκης της Χρυσής Αυγής. Πιο συγκεκριμένα ο δικηγόρος εκτέλεσε κατ’επανάληψη ναζιστικό χαιρετισμό στην αίθουσα που εκδικάζεται η υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή.

Η απόφαση ήταν ομόφωνη από το Τμήμα Α’ του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Η απόφαση είναι άμεσα εκτελέσιμη και δεν επιδέχεται αναστολής. Αυτό σημαίνει ότι ισχύει μέχρι της πιθανής έφεσης που θα ασκηθεί από την μεριά του Κ.Πλεύρη.

Άρα με την κοινοποίηση αυτής της απόφασης ο Κ.Πλεύρης συνήγορος υπεράσπισης του μέλους της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή δεν θα μπορεί να ασκεί δικηγορία. Ταυτόχρονα θα παγώσει η έκδοση γραμματίων προείσπραξης στο όνομα του.

Η κοινωνική κατακραυγή που οδήγησε στην διαγραφή

Πριν την έκδοση της απόφασης είχε προηγηθεί μεγάλη κοινωνική κατακραυγή για την απαράδεκτη πράξη που τελέστηκε στην δικαστική αίθουσα. Ταυτόχρονα εκκρεμεί και το ποινικό σκέλος εις βάρος του Κωνσταντίνου Πλεύρη μετά από την εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Αθηνών Αντώνη Ελευθεριανού για τον δεύτερο ναζιστικό του χαιρετισμό.

Related posts

ΕΑΚΠ για Χρυσή Αυγή: ”Ο ναζισμός είναι έγκλημα”

#omada_Arcadia_Spot*

ΕΛΑΣ: Με βίντεο από τα drones απαντά για τα επεισόδια στο Εφετείο (vid)

#omada_Arcadia_Spot*

Λαϊκή Συσπείρωση: «Στρίβειν δια του αρραβώνος» το Πε.Συ.

#omada_Arcadia_Spot*

Leave a Comment