Αθλητικά

Δύο πρωτιές ο Διονυσόπουλος του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος, το Δ.Σ. , και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου, κας. Σταθούλη, και κ. Δημητρόπουλου συγχαίρουν τον αθλητή του ομίλου τένις Διονυσόπουλο Αλέξανδρο για τις δύο πρωτιές του στο 14ο Μessini  Τennis Open 2022.

Με ανεβασμένη διάθεση και πολύ δυνατές εμφανίσεις ο Αλέξανδρος Διονυσόπουλος κατάφερε να κατακτήσει δύο πρωτιές σε ένα πολύ δύσκολο open που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει θεσμός συμμετοχής για τον όμιλό μας. Πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία των μονών ο Διονυσόπουλος πέρασε αήττητος την διαδικασία των ομίλων κερδίζοντας διαδοχικά με 2-0 σετ τους Λαγοπάτη, θεοδωρόπουλο και Ρηγόπουλο. Στην 16άδα του τουρνουά επικράτησε του Δουκουμόπουλου με 61, 64 και στην οκτάδα του Παυλόπουλου με 67, 62, 10-2. Στα ημιτελικά αντίπαλος του ήταν ο Τόγιας, με τον οποίο είχε ένα επιπλέον νικηφόρο αποτέλεσμα κερδίζοντας τον με 62, 62  και στον μεγάλο τελικό επικράτησε του Χρήσιμου με 62, 64 κερδίζοντας την 1ης θέση του τουρνουά.

Στην κατηγορία των μικτών διπλών σε 8άρι ταμπλό με συμπαίχτρια την Κουτσουμπού κέρδισε ακόμα μια πρωτιά επικρατώντας στον πρώτο γύρο των Αντωνόπουλου – Ρουσοπούλου με 62 62 και στα ημιτελικά των Μουτσούλα – Καλογεράκου με 75, 63 . Στον τελικό του ταμπλό κέρδισαν το ζευγάρι Πατσιλίβα – Ζουλούμπα με 63 64 κερδίζοντας ένα ακόμα κύπελλο πρώτης θέσης.

Για μια ακόμη φορά συγχαίρουμε τον αθλητή μας Διονυσόπουλο Αλέξανδρο τόσο για την συμμετοχή του, όσο και για την διπλή του διάκριση στο 14ο Μessini  Τennis Open 2022. Τέλος αναμένουμε το αποτέλεσμα στα διπλά των ανδρών που και εκεί συμμετέχει στον τελικό με συμπαίχτη τον Εξαρχόπουλο. Καλή συνέχεια και στους δύο και καλή επιτυχία.

Related posts

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ :Αλλαγή χώρου εκδήλωσης FollowTheStars 2024

Arcadia Spot GZ

Δυο πρωτιές και μια δεύτερη θέση για τον Ζωγραφάκη του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στο QUEENS TENNIS CLUB

Arcadia Spot GZ

Follow The Stars 2024 από τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment