Δήμος Β. Κυνουρίας Εκδηλώσεις Επικαιρότητα Τοπικά Νέα Υγεία

Εθελοντική Αιμοδοσία στο Άστρος Κυνουρίας – 10/07/2024

Εθελοντική Αιμοδοσία στο Άστρος Κυνουρίας - 10/07/2024

Εθελοντική Αιμοδοσία στο Άστρος Κυνουρίας – 10/07/2024

Κατά την περίοδο των θερινών μηνών οι ανάγκες για αίμα μεγαλώνουν καθώς καταγράφεται αύξηση στα τροχαία ατυχήματα. Μαζί με τις ανάγκες των τακτικών χειρουργείων και τις τακτικές μεταγγίσεις που χρειάζονται πολλοί συμπολίτες μας, προστίθεται και η επείγουσα χειρουργική αντιμετώπιση των πολυτραυματιών από τα τροχαία ατυχήματα.

Το δυσάρεστο παράδοξο, να παρατηρείται ταυτόχρονα μείωση των αποθεμάτων αίματος τη στιγμή που καταγράφεται αύξηση στα τροχαία ατυχήματα, οφείλεται στο ότι πολλοί εθελοντές φεύγουν για διακοπές και αμελούν την αιμοδοσία. Ένας λόγος παραπάνω λοιπόν να θυμηθούμε προτού φτιάξουμε τις βαλίτσες μας για τις διακοπές, να δώσουμε αίμα και να ανανεώσουμε το ραντεβού με το νοσοκομείο ή με την Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας που έρχεται στη γειτονιά μας.

Η Κινητή Μονάδα της Αιμοδοσίας του Π.Γ.Ν. Τρίπολης θα βρίσκεται την Τετάρτη 10 Ιουλίου στο Κέντρο Υγείας Άστρους από 09:00-13:30. Παρακαλούμε θερμά όλους τους εθελοντές αιμοδότες καθώς και όσους επιθυμούν να αιμοδοτήσουν για πρώτη φορά να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της αιμοδοσίας και να προσέλθουν σε αυτό το ραντεβού αγάπης. Να μην αφήσουμε καμία ζωή να κινδυνέψει…

Σας έχουμε όλους ανάγκη!! Το δυσάρεστο παράδοξο, να παρατηρείται ταυτόχρονα μείωση των αποθεμάτων αίματος

Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας Π.Γ.Ν. Τρίπολης – Κ.Υ. Άστρους Εθελοντική Αιμοδοσία στο Άστρος Κυνουρίας – 10/07/2024

Related posts

ΤΡΙΠΟΛΗ: ΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ & ΦΥΣΙΚΟΥ

Arcadia Spot NG

Επιτυχής ολοκλήρωση της επίσκεψης στο Farnese της Ιταλίας στο πλαίσιο του έργου PRO.GRE.S.S.

Arcadia Spot NG

Ανακοίνωση για την 5η κατασκηνωτική περίοδο

Arcadia Spot NG

Leave a Comment