Δήμος Β. Κυνουρίας Εκδηλώσεις Επικαιρότητα

Εκδηλώσεις για τη Β’ Εθνοσυνέλευση στη Β. Κυνουρία

Άστρος: 1ο Βραβείο σε μαθητή σε Διεθνή μαθηματικό διαγωνισμό

Εκδηλώσεις για τη Β’ Εθνοσυνέλευση στη Β. Κυνουρία

Οι εορταστικές εκδηλώσεις του. Δήμου Βόρειας Κυνουρίας για να τιμήσει και να αναδείξει το ιστορικό γεγονός της συμπλήρωσης των 201 χρόνων από τη σύγκληση της Β’ Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων στο Άστρος το 1823 θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 8 Μαΐου και ώρα 19:30, στο. Ίδρυμα «Μνήμη Αγγελικής και Λεωνίδα Ζαφείρη».
Την αυλαία ανοίγουν τα εγκαίνια της Έκθεσης Ζωγραφικής του Πολιτιστικού Συλλόγου των Απανταχού Φίλων Παραλίου Άστρους που είναι αφιερωμένη στην Έπαυλη του Ηρώδη Αττικού και στο Αρχαιολογικό Μουσείο Άστρους. Πρόκειται για ομαδική έκθεση ζωγραφικής του τμήματος ενηλίκων του Συλλόγου υπό την καθοδήγηση της εικαστικού Τζωρτζίνας Κωστοπούλου.


Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα. «Χρήστος Ευθυμίου» του Ιδρύματος «Μνήμη Αγγελικής & Λεωνίδα Ζαφείρη» από 09 έως 15 Μαΐου με ώρες λειτουργίας 10:30- 13:30 και 18:00-21:00.
Μετά το πέρας των εγκαινίων, στις 20:30 στην αίθουσα του Ιδρύματος «Μνήμη Αγγελικής & Λεωνίδα Ζαφείρη» θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση από τη Δημοτική Χορωδία Ενηλίκων Βόρειας Κυνουρίας αφιερωμένη στο Δημοτικό τραγούδι, «Από παλιά…. μέχρι και σήμερα». Εκδηλώσεις για τη Β’ Εθνοσυνέλευση στη Β. Κυνουρία

Related posts

Βόρεια Κυνουρία: Επίσκεψη Υφυπουργού Πολιτισμού Χρίστου Δήμα

Arcadia Spot NG

Εορτασμός συστάσεως της Πρώτης Πελοποννησιακής Γερουσίας στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Καλτεζών

Arcadia Spot NG

Εκδηλώσεις για τον Ήρωα της Ειρήνης Γρηγόρη Λαμπράκη

Arcadia Spot NG

Leave a Comment