Ελλάδα Επικαιρότητα πολιτικά

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ : μέχρι τις 14:30 είχαν ψηφίσει πάνω από 90000

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ : μέχρι τις 14:30 είχαν ψηφίσει πάνω από 90000. Ο δεύτερος γύρος των εκλογών για την ανάδειξη προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ έχει υψηλή συμμετοχή, με περίπου 90.000 ψήφους μέχρι τις 14:30. Αυτός ο αριθμός είναι υψηλότερος από τον αντίστοιχο αριθμό που είχε καταγραφεί στον πρώτο γύρο των εκλογών την προηγούμενη εβδομάδα. Αρχικά, ο ρυθμός ψηφοφορίας ήταν πολύ υψηλός, με περίπου 300 άτομα το λεπτό, αλλά στη συνέχεια μειώθηκε στα 200 άτομα το λεπτό.

Ο υπολογιζόμενος συνολικός αριθμός συμμετεχόντων στον δεύτερο γύρο αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 140.000 και 160.000 ατόμων, σύμφωνα με εκτιμήσεις. Σε σύγκριση, στον πρώτο γύρο είχαν ψηφίσει 148.821 άτομα.

Οι εκλογές αναμένεται να ολοκληρωθούν και τα αποτελέσματα να ανακοινωθούν περίπου δύο ώρες μετά το κλείσιμο των καλπών, που έχει προγραμματιστεί για τις 8 το βράδυ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ψήφισε στη Νέα Σμύρνη, ενώ η Έφη Αχτσιόγλου ψήφισε στο Αιγάλεω. Και οι δύο υποψήφιοι έλαβαν επευφημίες από τους συγκεντρωμένους, αλλά και αντιμετώπισαν έντονες διαμαρτυρίες, με τον Κασσελάκη να αντιμετωπίζει λεκτική επίθεση από την Ελένη Λουκά.

Related posts

«Νέα Αριστερά» το όνομα της Κ.Ο. των 11 «πρώην» του ΣΥΡΙΖΑ

ArcadiaSpot Team

Οι 11 αποχωρήσαντες από τον ΣΥΡΙΖΑ θα ανακοινώσουν το όνομά τους τη Δευτέρα

Arcadia Spot GZ

Κασσελάκης : Προπαγάνδα των ΜΜΕ για τη μαζική αποχώρηση μελών του ΣΥΡΙΖΑ

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment