Ελλάδα Επικαιρότητα

Επαναφορά αγωγής Μπουλούκου εναντίον Οδυσσέα, Μανιάτη και Γρηγοράκου-Σχόλιο Γραφείου Τύπου ΠΑΣΟΚ

Η επαναφορά της αγωγής του  Γ. Μπουλούκου εναντίον του Αντιπροέδρου της Βουλής, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου και των δύο πρώην βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Μανιάτη και Λεωνίδα Γρηγοράκου, για πολιτική άποψη που εξέφρασαν κατά την άσκηση των κοινοβουλευτικών τους καθηκόντων, συνιστά προσβολή της δημοκρατίας και μάλιστα κατ’ εξακολούθηση. 

Ιδίως όταν ο εκλεκτός της Παράταξης Π. Τατούλη και της “Χρυσής Αυγής”, πρώην Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης, Γ. Μπουλούκος, προταθείς μάρτυρας στη δίκη της Χρυσής Αυγής, είναι το ίδιο πρόσωπο που πολύ πρόσφατα αποφάνθηκε ότι ο αποκλεισμός του νεοναζιστικού κόμματος “προσβάλλει τη δημοκρατία”.

Κανείς δεν δικαιούται και δεν πρόκειται να φιμώσει την ελεύθερη και απρόσκοπτη έκφραση γνώμης των βουλευτών και τη φωνή της Δημοκρατικής Παράταξης απέναντι στις ιδέες και τις πρακτικές της άκρας δεξιάς.

Related posts

Κωνσταντινόπουλος: Όποιος δεν θέλει τον κ. Μητσοτάκη ή τον κ. Τσίπρα για πρωθυπουργό, ψηφίζει ΠΑΣΟΚ

ArcadiaSpot Team

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: Για μένα «σωστή» κυβέρνηση είναι αυτή που δεν ξεπλένει τις ευθύνες της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ

ArcadiaSpot Team

Ανακοίνωση του τομέα Αγροτικής ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ για τους πατατοπαραγωγούς

ArcadiaSpot Team

Leave a Comment