Δήμος Τρίπολης Επικαιρότητα

Επιμελητήριο Αρκαδίας: «Κομβική η στιγμή για την Αρκαδία η έναυση του Φυσικού Αερίου»

Πραγματοποιήθηκε η τελετή ανάμματος της φλόγας του φυσικού αερίου στην Τρίπολη, με την οποία σηματοδοτείται η έναρξη τροφοδότησης της πόλης.


Την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Κώστας  Σκρέκας, παρουσία προσωπικοτήτων του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου άναψε τη φλόγα στο 2o Λύκειο, το πρώτο δημοτικό κτίριο της Τρίπολης το οποίο θερμαίνεται με φυσικό αέριο.


Ο σύμβουλος της εταιρείας “Hengas” κ. Νίκος Κουτσογιάννης στη διάρκεια του χαιρετισμού του, τόνισε, μεταξύ άλλων, πως η Τρίπολη εισέρχεται σε μία νέα εποχή ανάπτυξης και κάλεσε τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννη Τρουπή να συνδιοργανώσουν ένα σεμινάριο για την ενημέρωση των μελών του.


Ο κ. Τρουπής, θετικά ανταποκρινόμενος στην πρόταση του κ. Κουτσογιάννη για τη συνδιοργάνωση σεμιναρίων, δήλωσε πως η ταχύτατη εξέλιξη της εργολαβίας του φυσικού αερίου στην Τρίπολη θα επιφέρει μείωση του ενεργειακού κόστους των επιχειρήσεων που είναι και το ζητούμενο.


Δεν παρέλειψε να τονίσει την επιτακτική ανάγκη για την επιπλέον μείωση τιμολογιακών βαρών, στο πλαίσιο των μέτρων που έχει πάρει η κυβέρνηση, για τα ελαιοτριβεία και τα οινοποιεία καθώς τα ενεργειακά κόστη, ειδικά τον χειμώνα, είναι μεγάλα.


Στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr μπορείτε να δείτε τις δηλώσεις του Προέδρου κ. Γιάννη Τρουπή.

Related posts

«Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση»: WORKSHOP στις 24/04/2024

Arcadia Spot NG

Επιμελητήριο Αρκαδίας: Στηρίζει την Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος

Arcadia Spot NG

Γιάννης Τρουπής: Κομβικής σημασίας ο ρόλος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στον Κόμβο Βιοοικονομίας Μεγαλόπολης

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment