Αστυνομικά Ελλάδα Επικαιρότητα

Επιτυχής εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης στην Αττική από την αστυνομία.

Επιτυχημένη ήταν η επιχείρηση εξάρθρωσης εγκληματικής οργάνωσης από την αστυνομία και πιό συγκεκριμένα από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Συγκεκριμένα η εγκληματική αυτή οργάνωση φέρεται να αποτελούνταν από 15 άτομα. Οι δράστες φαίνεται ότι σαν κύριο τρόπο δράσης είχαν με το πρόσχημα της ενοικίασης ή της αγοράς κατοικιών ή αντικειμένων να διαπράττουν κλοπές απο διάφορες ιδιωτικές κατοικίες. Τουλάχιστον από τον Φεβρουάριο του 22 η εγκληματική οργάνωση εμπλεκόταν σε τουλαχιστον 72 περιπτώσεις κλοπών με λεία που ξεπερνάει τα 1.000.000 ευρώ. Συνήθως τα θύματα τους τα έβρισκαν μέσω σχετικών αγγελιών που ανέβαζαν τα θύματα σχετικά με ενοικίαση ή αγορά κατοικιών ή αντικειμένων.

Η εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης έγινε τις πρωινές ώρες της Παρασκευής (13 Ιανουαρίου 2023). Η αστυνομική επιχείρηση έλαβε μέρος σε διάφορες περιοχές της Αττικής με αποτέλεσμα να συλληφθούν 16 άτομα , εκ των οποίων τα 15 είναι μέλη της εγκληματικής οργάνω

Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι πρώτες συλλήψεις έλαβαν χώρα όταν μέλη της οργάνωσης ετοιμάζονταν να προβούν σε ακόμα μία κλοπή στην περιοχή της Πεύκης. Μάλιστα κατά τον χρόνο αυτό, συλληφθέν μέλος, δεν δίστασε να κινηθεί απειλητικά με το όχημα που οδηγούσε σε βάρος αστυνομικού της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, με αποτέλεσμα αυτός να τραυματιστεί όταν από την αναγκαστική πτώση του στο έδαφος, προκλήθηκε κάταγμα στο χέρι του.

Με αφορμή αυτό η Αστυνομία προτρέπει τους πολίτες να είναι προσεκτικοί με άγνωστα άτομα που εμφανίζονται ως υποψήφιοι αγοραστές ή ενοικιαστές.

Related posts

Μείωση 8.7% στις πωλήσεις στο λιανικό εμπόριο τον Μάρτιο

Arcadia Spot FG

Συλλήψεις στην Αρκαδία 18.05.2023 – 30.05.2023

Arcadia Spot FG

Κοινωνικός Τουρισμός – Ποιά ΑΦΜ μπορούν να κάνουν αίτηση

Arcadia Spot FG

Leave a Comment